VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det börjar med UT och slutar med BRÄNDHET

Klockan är bara lunch och jag har redan skrattat högt två gånger idag. Ena gången var precis nyss när jag tog en bild med min tillfälliga gamla Hedenhös-telefon och insåg att jag ser ut som en joddlande tyrolerflicka från Österrike i min ytterst märkliga frisyr för dagen.

Jag får skylla på att jag var fullt upptagen med att uppdateras angående My Martens sjukdomsbild (under 1 timme och 48 minuter) och därmed inte helt fokuserad på frisyrmakandet i morse.2018-10-02 11.59.01 Det händer att även jag känner mig skrämmande nära den magiska väggen och ordet jag helst inte tar i min mun (som börjar med ut och slutar med brändhet). Men efter att ha lyssnat till My och verkligen försökt ta till mig av hennes varningar och goda råd förstår jag att det fortfarande finns hopp. Jag måste erkänna att hon skrämde upp mig ordentligt men det bästa i eländet är ändå att My själv tar sin utbrändhet på riktigt allvar. Något hon med facit i hand borde gjort för länge sedan men det är ju alltid lätt att vara efterklok såklart.
20170110_163234 Det som glädjer mig oerhört är att My trots alla motgångar ändå ser positivt på framtiden och jag fick en känsla av att hon sakta men säkert är på väg tillbaka, även om det enligt henne själv går med i snigelfart. Nu håller vi tummarna för tillfrisknande och skickar en massa positiv energi till min vän My. Hennes öppenhjärtliga blogg hittar du här. //Å

Bilden är från inspelningen av vår podd MultiMammorna som numera ligger på is.


Kommentarer


  1. Fia 2 oktober, 2018 on 13:51 Svara

    Lite Marie Mandelmann över dig idag faktiskt. 😀

    • Åza Brennander 2 oktober, 2018 on 20:28 Svara

      Vet inte riktigt hur jag ska tolka det kära du… :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna