VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frustrerad och Ensam men det finns alltid Någon som har det Värre

Idag har inte varit någon bra dag. Faktiskt en riktig skitdag bortsett från lunchen med Linda, lunchen som jag glömde bort för snart ETT ÅR SEDAN och som idag ÄNTLIGEN blev av efter oräkneliga ombokningar!

Som ursäkt för att jag är sådan dålig vän insisterade jag på att bjuda på lunchen och med facit i hand var det ett genialt drag eftersom Linda ville bjuda tillbaka och avrundade lunchen med att bjuda oss på middag om några veckor!

Själv avslutade jag vår mysiga lunch med att skoja om att jag förmodligen skulle glömma ladda upp bilderna på oss till molnet innan jag senare skulle lämna in min trasiga telefon för reparation. Man behöver nog inte vara Einstein för att klura ut att DET var precis vad som hände så därför får du stå ut med skärmdumpar från min instastory eftersom bilderna numera är ett minne blott.Screenshot_2018-10-01-19-17-29-1Eftersom jag nu sitter med en telefon som envisas med att starta om sig själv var tredje minut och inte går att ringa ut på är det väl lika bra att även vänja sig vid usel bildkvalitet ett tag. Och då är mobilen ändå bara en liten del av teknikstrulet jag kämpar med och som bidragit stort till min skitdag.

Det var nämligen inte nog med att mobiltelefonen behövde repareras och att jag har en ersättningstelefon från 1800-talet. Jag spenderade dessutom mer än TRE TIMMAR på att åka hit och dit med min mobiltelefon innan den slutligen skickades någonstans i Sverige för vidare transport till Polen och förhoppningsvis kommer åter inom TVÅ VECKOR.

Som om det inte räckte har Com Hem meddelat att de fortfarande inte kan meddela när mitt bredband, tv och telefoni kommer börja fungera hemma igen. Men det har ju bara gått snart TVÅ VECKOR sedan det började strula så jag försöker andas in genom näsan och ut genom munnen.20181001_114105Eftersom jag i helgens ensamhet, utan varken sällskap eller television åtminstone ville kunna njuta lite av serierna på HBO kom jag på den fiffiga idén att hämta vårt mobila bredband från kontoret. Och oj så glad jag var när jag slutligen fick chromecasten att lira med rätt nätverk och min trasiga telefon. Men säg den lycka som varar. Självklart kraschade även den drömmen när routern OCKSÅ slutade fungera.

MEN vem är jag att klaga över lite teknikstrul och ensamhet? Jag har fått mina garderober utrensade och två förråd städade helgen som gick och jag är dessutom mer utsövd än på länge. Så inget ont som inte för något gott med sig….

Dessutom finns det ju alltid de som har det värre och på tal om ensamhet tror jag att mannen som i morse hittades i hissen på arbetsplatsen i Alby, efter att ha tillbringat hela helgen där, gärna hade bytt sin ensamhet mot mitt teknikstrul och ett glas vatten… //Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson. 1 oktober, 2018 on 21:02 Svara

  Är detta något som går.
  Min nya mobil (ett halvår gammal ) blev kolsvart i dag. Den har varit lite trög på morgonen men nu slocknade den helt.
  Med ditt humör så hade den åkt i väggen. Eller hur?
  Jag får lämna in den. Är ju garanti.
  Ha de nu gott.
  Kram L

  • Åza Brennander 2 oktober, 2018 on 07:34 Svara

   Det verkar ju onekligen så..
   Nej faktum är att även om jag är temperamentsfull ger jag mig aldrig på att slänga och förstöra saker. Kram Å

 2. Lars Karlsson. 2 oktober, 2018 on 08:48 Svara

  Fast detta var ju sagt med glimten i ögat.?
  Ja du fattade nog det.
  Man ska ju inte ge sig på döda ting.

  • Åza Brennander 2 oktober, 2018 on 20:29 Svara

   Jag förstod glimten i ögat Lars. Min pappa har alltid sagt just så, att man inte ska ge sig på döda ting. Jag har alltid replikerat med ”inte levande heller”… Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna