VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Otursförföljd och Lurad

I samma sekund som jag hittade rätt utgång på cityterminalen så stängdes dörrarna och bussen mot Skavsta flygplats rullade iväg.

Jag borde kanske redan då ställt mig in på en (i vanlig ordning) inte helt komplikationsfri resa..20180924_190753På flygplatsen visade det sig nämligen att inget av det som skulle ingå, incheckning och möjlighet att checka in bagage. Trots att jag hade skärmdumpar på att ”Inga kostnader tillkommer” så var jag tvungen att betala 1 050 kronor extra för en väska och ett boardingcard!

Nu tänker du kanske att jag borde haft koll på att det funkar så och tro mig det har jag! Anledningen till att jag bokade med Sky Tours var just för att allt ingick och det inte ens gick att göra några tillval!20180924_190720Det ska bli mycket intressant att se om det Andorra registrerade företaget kommer ersätta mig för de extra utgifterna. Jag lär återkomma i ämnet..

I övrigt har allt flutit på bra bortsett från att det är kallt och regnigt i Warswawa där jag befunnit mig på skolan hela eftermiddagen. Jag driver ju ett företag som rekryterar utländska läkare, sjuksköterskor och tandläkare till Sverige och för att få arbeta i Sverige krävs det att man talar flytande svenska. Därför har jag även en språkskola där kandidaterna studerar svenska på heltid i nästan sju månader innan de flyttar till sina fasta anställningar i Sverige. Vill du läsa mer hittar du info här.20180924_190639Nu har jag just checkat in på anrika Hotel Bristol i gamla stan och strax väntar middag med kunder. På återhörande och trevlig kväll! //Å20180924_19062220180924_19065320180924_190558


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna