VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mathem.se vill inte kränka BEDRAGARNAS INTEGRITET

Det finns inte ord för vad jag känner nu när Mathem.se än en gång tydligt visar att det är bedragarnas sid de står på! Tack och lov då för en kvällspromenad med Råttan och Anna, som alltid får mig att skratta.20180917_191851Jag är så fruktansvärt trött på hela den här cirkusen med att Mathem.se låtit bedragare registrera konton på mitt och Tobias personnummer och skickat varor för måååånga tusen till bedragarnas leveransadress samtidigt som de låtit registrera våra folkbokföringsadresser för fakturering… Hela den tragiska historien kan du läsa om HÄR.

Vi har skickat otaliga mail till Mathem.se men svaren dröjer, däremot svarade de nyss offentligt på recensionen jag lade på deras Facebooksida med 47 000 följare.. Man behöver ju såklart inte vara Einstein för att räkna ut varför det kändes mera angeläget för dem att besvara min kritik där än att återkoppla på mail som bara jag kan läsa..20180917_171138Jag trodde faktiskt inte att jag skulle kunna häpna mer över agerandet från Mathem.se än jag redan gjort. Men jag hade fel.

Mathem.se hävdar nämligen bl a att det skulle KRÄNKA BESTÄLLARENS (alltså bedragarens) INTEGRITET om de lämnar ut alla uppgifter som är registrerade på våra namn och personnummer!!

Frågan jag ställer mig är vad som hände med med MIN och Tobias INTEGRITET när Mathem.se lät registrera konton på våra personnummer och namn med leveransadress till bedragarna och fakturaadress till oss utan vårt medgivande???

HÄR kan du läsa min recension och svaret från Mathem.se. Lägg gärna en kommentar till recensionen om hur du ser på det hela och dela vidare så att fler förhoppningsvis nås av varningen för Mathem.se. //Å


Kommentarer


  1. Katarina 18 september, 2018 on 18:57 Svara

    Det här är ju ett solklart fall att gå vidare med när det gäller GDPR och tillämpningen i verkligheten. Kan bli prejudicerande. Mathem kan bli stämda på stora belopp. Kämpa på!

    • Åza Brennander 18 september, 2018 on 21:06 Svara

      JA det anser vi också så vi kämpar vidare! Tack för ditt stöd. Kram Å

  2. Hanna 19 september, 2018 on 11:59 Svara

    Vet ni till vilken adress varorna skickats och vem som bor där?

    • Åza Brennander 19 september, 2018 on 12:09 Svara

      Vi vet med stor sannolikhet vart varorna har skickats och vilka som bor där… MEN Mathem.se vägrar lämna ut uppgifterna trots att uppgifterna är registrerade på våra personnummer och namn…

      • Hanna 19 september, 2018 on 12:14 Svara

        Blir så ledsen för er skull, vet hur det känns och hur mycket energi det tar.
        Ni verkar starka och fina tillsammans så snart har ni tagit er ur det, önskar er lycka till ❤️

        • Åza Brennander 19 september, 2018 on 12:15 Svara

          Tack för stöd och omtanke Hanna. Stor kram Åza <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna