VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag räcker inte till och utfärdar en Varning

Om du springer på mig så vill jag varna dig för att ställa standardfrågan ”Hur är det?”. Jag har nämligen alltid haft supersvårt för att svara ”Tack bara bra” om jag inte känner så och om du inte är intresserad av att lyssna på svaret så är det bättre du låter bli att ställa frågan. Något som jag för övrigt tycker borde gälla alla människor 7 dagar i veckan..

Just nu känner jag mig som en urdålig vän. Det känns som att universums alla bekymmer cirkulerar runt mig och jag räcker liksom inte till för något mer än hantera problem och att släcka bränder. Därför vill jag be dig som söker min uppmärksamhet att ha lite överseende med att jag inte riktigt är mig själv och jag ber om ursäkt för att jag inte svarar på alla mail och dm. Men jag lovar att jag läser dem och skickar så mycket kärlek och styrka jag kan genom cyberrymden, det vill jag att du ska veta.20180914_192117Nu har jag hämtat två av mina älsklingskillar vid tåget och jag känner redan att fredagsmyset med dem kommer få mig att må betydligt bättre att och att jag kan ta en en paus i brandsläckandet. Trevlig helg! //Å


Kommentarer


  1. Tina 14 september, 2018 on 20:19 Svara

    Ha en logg-off helg o mys.
    Kram

    • Åza Brennander 15 september, 2018 on 09:15 Svara

      I alla fall en halv logg-off ;-). Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna