VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Omgiven av IDIOTER – Nu lackar jag ur

Jag har inte läst boken ”Omgiven av idioter” och det känns inte som om jag skulle behöva göra det just nu. Jag har nämligen fullt upp med mina egna idioter och det suger så oerhört mycket negativ energi. 20180911_120248Några av de absolut största idioterna jag bråkar med just nu är:

Mathem.se som fortfarande inte kunnat/velat svara på HUR det kan hända att någon kan lägga upp ett konto hos dem kopplat till en annan persons id och leverera varor till en annan än folkbokföringsadressen. Enligt Mathem. se kan det nämligen inte hända vid första beställningen! Märkligt då att det hände oss kan jag tycka.

Klarna och Mathem.se som vägrar lämna ut registerutdrag enligt GDPR eftersom någon annans (alltså bedragarens) leveransadress är kopplad till våra personnummer!

Polisen som lägger ner utredningar eftersom ”brott inte kan kopplas till person” TROTS att vi med mycket stor sannolikhet kan bevisa vilka bedragarna är genom att få ut ett registerutdrag, vilket endast Polisen kan begära enligt Mathem.se och Klarna! Vi har självklart överklagat men det suger ju också en massa negativ energi.

Postnord som slutade leverera post till ett av mina företag i somras eftersom ”företaget inte finns med i deras system” trots att det är registrerat hos Bolagsverket och finns med på allabolag.se m.m.

Hyresvärden som efter uppsägningen av våra kontorslokaler, och otaliga påminnelser, undviker att träffas för ett möte som är mycket angeläget för framtiden.

Inte konstigt att man blir lite trött emellanåt och lackar ur kanske? //Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna