VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När Någon eller Något hotar vår DEMOKRATI då reser jag ragg

Efter mitt inlägg om abortfrågan igår där jag tydligt tar ställning mot Sverigedemokraternas förslag har jag fått till mig att jag är SD fientlig. På det är mitt svar att jag är dumhets fientlig och när jag får höra talas om dumheter som går helt emot vad jag själv tycker och känner så reagerar jag – STARKT!
20180907_194726Eftersom jag lever i en demokrati har jag ju dessutom min fulla rätt att reagera och inte låta någon annan bestämma vad jag ska tycka, tänka, göra eller känna. Så länge det inte handlar om hets mot folkgrupp eller att jag vill skada någon förstås och det är verkligen inte min ambition.

Därför måste jag få ryta till i kväll igen för det har ju uppdagats nya dumheter som jag inte kan hålla tyst om. Dumheter som handlar just om att någon annan bestämmer..20180907_193946Dagens dumstrut går kanske inte helt oväntat till Miljöpartiets gruppledare i Botkyrka kommun som erbjudit Moderaterna 3 000 röster i utbyte mot bygglov för en moské! Min första tanke när jag hörde det idag var hur gruppledaren i fråga skulle kunna rösta 3 000 gånger på Moderaterna men han hade såklart en fiffig plan för det hela.

Planen han försökte ”sälja in” till Moderaterna var nämligen att ta hjälp av de högt aktade Imamerna och församlingsledarna så att de under fredagsbönen skulle uppmana människor att rösta på M!

Gruppledaren förklarade att om Imamen säger att ”vi bedömer att Moderaterna är det bästa valet för oss, de hör våra problem, de har lovat att bekämpa våra problem och trygga vår existens”, då gör människorna det.

Men HERREJESUS eller MOHAMMED eller båda två, har det helt undgått dumstrutarna att Sverige är en DEMOKRATI. Här gör vi våra egna val och lever inte under något diktatoriskt styre, tack gode GUD eller ALLAH eller båda två för det!20180907_194125Många av de som besöker fredagsbönen och sätter stor tilltro till Imamerna har förmodligen dessutom flytt ifrån länder där man inte får tycka, tänka och göra sina val själva så man bör väl kunna utgå ifrån att de inte vill ha det likadant här, för i så fall hade de väl inte kommit hit?

Dumstruten som utlovade röster har för övrigt inte bara en ledande position i församlingen, han är dessutom valinformatör – avlönad av Botkyrka kommun för att hjälpa människor att rösta. Det betyder att han ska vara neutral och i samtal med kommuninvånare och absolut inte ta ställning för eller emot något parti…

Det blir ett långt inlägg ikväll men du måste ha bakgrunden för att förstå att det här handlar om en helt ny typ av korruption. Och man kan ju inte låta bli att undra hur stor den grupp är totalt i Sverige som påverkas och redan har påverkats inför söndagens val…

Hur många är de människor som blivit tillsagda att rösta i enlighet med någon annans anvisningar och inte gjort egna val efter frågor som är viktiga för dem själv eller deras ideologi? Jag reser ragg, får kalla kårar utmed ryggraden och rysningar när jag tänker på det..20180907_194744I veckan har det även framkommit att Socialdemokraterna påverkat väljargrupper som inte är införstådda med svensk politik och språk och med direkta lögner försökt påverka valutgången till sin favör.

Det är sannerligen en skrämmande utveckling och skandal att stora partier som Miljöpartiet och Socialdemokraterna inte har bättre kontroll i sina partiorganisationer än att deras företrädare genomför denna typ av påverkan mot vissa grupper av väljare.

Man kan bara hoppas att det inte är medvetna partistrategier. För det skulle verkligen hota den demokratiska modell som vi har i Sverige idag och värnar om.

Hoppas att jag inte tråkar ut dig med mina långa och engagerade (vissa säger arga) inlägg. Om jag gör det så hoppas jag du håller ut ett litet tag till. Det är ju inte många dagar kvar till valet, därefter lugnar jag med största sannolikhet ner mig och det mesta återgår till det normala igen. //Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 7 september, 2018 on 21:26 Svara

    Det är bra att du är lite arg och ryter ifrån.
    Är verkligen ett hot mot demokratin när sådant här händer.
    Har varit ovanligt mycket i år.
    Jo jag håller med dig.
    Kram L.

    • Åza Brennander 7 september, 2018 on 22:01 Svara

      Ja galet smutsigt.. Tack Lars. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna