VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag är ÄLSKAD och det får mig att må gott

God morgon, det känns inte riktigt lika angeläget att skriva den där kärleksförklaringen till T idag som när jag satt på tåget hem i måndags och servern gick ner. MEN eftersom många har varit gulliga och bett mig skriva inlägget igen gör jag ett försök. Rubriken på inlägget som försvann var ”Distansförhållande suger just idag”.20180903_125122Bekymret är att jag inte tycker det suger lika mycket just idag. Med det menar jag inte att saknaden är borta det är mer att just i stunden vi skiljs åt tycker jag det känns extra tufft, särskilt om vi inte har bestämt när vi ska ses nästa gång.

Eftersom avskedet alltid är värst brukar jag dra på det så länge som möjligt och planerar ofta in möten i Stockholm på måndagar så att vi får hela söndagen tillsammans också.

Och vilken härlig söndag vi hade i helgen. Vi strosade runt i solskenet och upptäckte nya ställen i Stockholm. Som takbaren på nya Scandic Continental mitt emot centralstationen.20180902_162602 Det var där jag sa till Tobias att jag är mer kär än någonsin i honom och att jag har bestämt mig (trots att han flera gånger i veckan retar gallfeber på mig). För i mitt hjärta vet jag att han är den bästa Man jag kan hitta och det är ju mer än gott nog!20180903_125204Att jag känner extra mycket för honom nu tror jag beror på att jag mår extra bra inuti mig själv. Det är så mycket som har fallit på plats de senaste veckorna med våra gemensamma framtidsplaner och att vi är en fungerande liten familj med barn och bonusbarn.

Tim säger att han saknar mig och är på väg tillbaka vilket har skapat lugn och harmoni i mitt mammahjärta. Theo säger ”jag älskar dig Åza, när ses vi igen” innan vi skiljs åt, vilket är ljuv musik. Tobias säger att han vill bli gammal tillsammans med mig vilket får mig att känna trygghet.20180902_162656 Jag är älskad och det får mig att må gott och älska tillbaka. //Å


Kommentarer


 1. Birgitta Spaniol 5 september, 2018 on 07:34 Svara

  Underbart för er alla❤️Kärlek är det finaste som finns❤️Älskar fortfarande min man efter 46 år❤️Kramisar fin Åsa

  • Åza Brennander 5 september, 2018 on 08:25 Svara

   Fantastiskt att höra Birgitta! Hoppas få lika många med mitt ❤. Kramar bästa du.

 2. Morgan 5 september, 2018 on 08:27 Svara

  Att jag känner extra mycket för honom nu tror jag beror på att jag mår extra bra inuti mig själv.

  Här slog du verkligen huvudet på spiken, Åza. Bland det bästa jag läst på länge :-) Att Du mår extra bra! Om jag inte älskar mig själv, hur ska jag då kunna älska någon annan?

  Önskar dig en underbar dag//Kram

  • Åza Brennander 5 september, 2018 on 11:33 Svara

   Precis så är det ju Morgan och mina sommarkilon till trots gillar jag mig själv ganska mycket nu. Detsamma önskar jag dig! Kram Å

 3. Lars Karlsson 5 september, 2018 on 17:49 Svara

  Mmm det där att lämna kärleken är svårt.
  Jag gjorde det i går. Men är tillbaka på söndag någon gång.
  Fast det blir värre varje gång jag ska åka ifrån hjärtat.
  Jag är ju djurvän och hon har 2 hästar (föl) och tre hundar. Hundarna bråkar om vem ska ligga i mitt knä.
  Vi har ju bara 2.5 -3 timmar med bilen mellan oss men ändå. Fast är det kris kan vi ju träffas två gånger samma dag. Hmhm.
  Ja du förstår mina tankar och känslor och jag förstår dig.
  Kram L.

  • Åza Brennander 5 september, 2018 on 17:51 Svara

   Vi förstår varandra Lars..😉💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna