VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Yippee ki-yay, MOTHERFUCKERS – Veckans Brott

Följetongen fortsätter och bedragarna som gjort till sin livsuppgift att förstöra våra liv skrattar förmodligen gott åt vilket idiotsamhälle vi lever i och hur lätt det är att komma undan med brott efter brott efter brott..

Tobias kom just tillbaka till Stockholm och hittade då ett brev från Polisen gällande några av sommarens första anmälningar.20180719_193326Trots att ALLA ledtrådar vad gäller både det som Tobias OCH jag utsätts för pekar åt SAMMA håll lade Polisen ner förundersökningen IGEN gällande hans anmälningar. Dessutom DAGEN EFTER han tillbringat TVÅ timmar i telefonkö och EN i förhör. Motiveringen lyder: ”Fortsatt förundersökning ger ej anledning att anta att skälig misstanke kan styrkas mot viss person”.

Alltså PÅ RIKTIGT??? Hur i HELVETE tänker farbror Polisen? Förmodligen inte alls eftersom man liksom inte behöver vara Sherlook Holmes för att kunna lägga ihop att 1+1 blir 2. Men som vanligt är det väl så att resurserna inte räcker till och att det finns viktigare brott att utreda än bedrägerier, trakasserier och identitetsstölder. Men WTF!!20180819_203253Just nu känns allt ganska tröstlöst och är min magkänsla rätt så får väl jag samma besked gällande mina anmälningar mot samma kriminella parasiter inom kort!

Men vet ni vad era lömska och ondsinta människor som jag vet läser vartenda ord jag skriver här inne. Vi kommer aldrig ge upp. Vi kommer fortsätta slåss för rättvisa och tro att den segrar till sist. Vår advokat har nämligen fått uppdraget att överklaga alla avslag…

Yippee ki-yay, Motherfuckers!


Annons

Kommentarer


 1. Susan 20 augusti, 2018 on 19:22 Svara

  Polisen liksom, vilket skämt.
  Hade de där fattighjonen uppgett exempelvis nån höjdare inom svenskt näringsliv lr nån statligt instans som fakturan skulle gå till så hade de redan suttit inne. För eko-brott, urkundsförfalskning mm. På ca 10 år. Men ge inte upp🔏

  Helt sjukt vilket laglöst land vi lever i numera. Hur fan hamnade vi här?

  Nä nu ska jag ta o shoppa loss på nätet o skicka fakturan till nåt gammalt x. Bra att veta att det funkar ju. Utan att få straff lr böter. En ny LV o nån yber-lyxig doft fr Byredo är jag fan värd. Det tycker ju självaste sheriffen med, det är ju uppenbart.

  Kram till dig, Åza❣️

  • Åza Brennander 20 augusti, 2018 on 21:19 Svara

   Tyvärr tror jag du har rätt och jag undrar detsamma… Ja du, ”lycka till”… Kram Å

 2. Gunita 21 augusti, 2018 on 01:11 Svara

  Straffrabatt kanske. Desto fler brott, lindrigare straff. Tjaaa, Sverige är fantastiskt! Som jag förstår så kan man inte skylla på polisen, det är våra politiker som bestämmer, och du är ju en av dem, så på dom bara!!!

  • Åza Brennander 21 augusti, 2018 on 06:27 Svara

   Det är ju sant och väljarna påverkar ju vilka som ska styra.. Så det är ju bara att hoppas att folket väljer förnuftigt den 9 september. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna