VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min FULA Gubbe

Just tillbaka från en långpromenad i skogen med Råttan och T slog jag mig ner med mobilen i soffan och blev faktiskt lite full i skratt trots det högst otrevliga meddelandet från typ ”the one and only” som sprider dynga på mitt Instagramkonto. För i relation till vad de boende i Frölunda just nu utsätts för är trakasserierna mot mig och Tobias mest skrattretande.

Återkommer för övrigt senare om hur jag ser på vårt kollapsande rättsväsende eftersom jag själv börjar få betydande erfarenheter utav det och anser att ANSVARSUTKRÄVANDE är ett MÅSTE mot Förövarna, Vårdnadshavarna (i de fall förövarna är minderåriga), Rättsvårdande Myndigheter (vars uppgift är att lag och ordning samt rättssäkerhet råder) samt den Politik som tillåter denna samhällsutveckling.20180813_195200 livet.love.2018 som hen kallar sig på Insta vidhåller att jag är äcklig men har nu även adderat att T är en ”ful gubbe”. Jag håller inte med…

Gällande relationen mellan min son och mig kan du läsa vad jag nyligen skrev om den här. Uppenbart har livet.love.2018 en helt annan syn på den än vad jag och min familj har.20180814_103021 Ja HERREGUD säger jag bara. Undrar egentligen hur mycket kärlek den där livet.love.2018 har i sitt liv som ORKAR hålla på..? Min känsla är att det är en ganska trasslig och ensam figur som lider stor brist på glädje och kärlek.

Min kärlek till T är dock extra stor idag. Han har nämligen ÄNTLIGEN varit hos bästa Sara på Salong Ego och gjort en makeover från grottman till gentleman. Inte för att han var en ”ful gubbe” tidigare men nu är han verkligen SKITSNYGG i mina ögon!

En härlig dag med massor av kärlek önskar jag dig (och livet.love.2018 som verkligen kan behöva det). Puss och kram! //Å20180813_19523520180813_195259


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 14 augusti, 2018 on 19:11 Svara

    Hmhm när man läser och tänker lite så är det någon som har skrivit tidigare under ett annat namn och ipadress. Kanske att ni har pröjsar en ny mobil med kontantkort åt hen. Så hål koll på posten.
    Verkar välldigt konstigt.
    Ja just det . Du har en stilig karl. Han klär dig.
    Kram L

    • Åza Brennander 14 augusti, 2018 on 23:12 Svara

      Jag hoppas vi klär varandra. Ja du. I den här kråksången är det mycket som är konstigt. Tack snälla.❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna