VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lycka och Bedrövelse i en sorglig blandning

Det känns så fruktansvärt tråkigt att just i denna stund när vi bara ska känna glädje och lycka behöver läsa den ena kommentaren värre än den andra här inne från Trollet och Tomten. Jag har funderat mycket på om jag ska blocka allt som kommer från ”Richard” också men eftersom jag ändå ser ”skiten” tycker jag just nu att det är lika bra att hen får göra bort sig offentligt.20180726_113924Däremot låter jag den ansenliga mängd som Trollet skickat fortsatt vara dolda för eftervärlden för man blir bara ännu mer bedrövad av dem än Tomtens.20180726_111858MEN om vi bortser från galenskaperna har vi det toppenbra. Enda fnurran på tråden i vår relation just nu är att jag vill pruta mer medans Tobias tycker att jag är för hård och är rädd att säljaren ska backa på affären om han släpper mig lös.

Nu ska vi strax iväg och möta upp vänner för lite strandhäng och lunch. Igår blev det en fantastisk paella på La Milla Beach och jag tror jag kommer satsa på något med skaldjur idag också.20180726_11195820180726_111925Glädjande var att vår alldeles egen paparazzi Anna lyckades sätta i filmen rätt igår och med sonen Willes hjälp t o m få till någon helt ok bild på stranden (till skillnad från häromdagen när vi poserade förgäves)… Kram Å20180726_11193620180726_112249


Kommentarer


  1. Rita Obst 26 juli, 2018 on 12:15 Svara

    Vännen!?
    Jag tycker du ska blockera Richard. Varken ni eller vi får ut något av det. Förstår att det är jobbigt för alla inblandade men det är ju inget vi har med att göra. Det räcker att vi får veta domen när den kommer. Lägg nu positiv energi på er nya lägenhet istället. Det är ju jätteroligt att ni har hittat ert paradis och jag ser fram emot att få se en massa bilder på lägenheten, kramis och.hälsa Tobias och Theo❤❤❤

  2. Kul att ni köpt lägenhet. Att få inreda den måste vara superkul! Just nu har jag laddat min webshop med nyheter från Designers Guild. Så ta en titt där vettja! http://www.prettyhome.se
    //Berith

    • Åza Brennander 27 juli, 2018 on 02:16 Svara

      Ja det ska bli jätteroligt att inreda den! Kram Å

  3. Britt 26 juli, 2018 on 19:22 Svara

    Hej, skickar detta citat med en stor glimt i ögat. Tänk på detta Åza. ” Snålheten bedrar visheten” Vet att du är småländska. ?Önskar er allt gott och lycka till med ert köp.

  4. Petra J 26 juli, 2018 on 20:55 Svara

    Grattis till ert köp! Vilken lycka att ha ett hem även utomlands att åka till!! Ska bli kul att se lite bilder vartefter!

    • Åza Brennander 27 juli, 2018 on 01:59 Svara

      Ja det känns verkligen fantastiskt. Tack snälla du! Kram Å

  5. Karin 27 juli, 2018 on 08:20 Svara

    Hej Åza!
    Jag har följt din blogg ett tag, du verkar vara en sund och frisk fläkt och jag upplever det som att det du skriver är ärligt och många gånger utlämnande och det är nog bl a det som gör din blogg intressant att läsa.
    Jag läser dock aldrig eller väldigt sällan kommentarer på inlägg, varken här eller någon annan stans, och har därför ”missat” (eller sluppit läsa) alla trakasserande kommentarer från ”Richard” (gissar att han egentligen heter något annat).
    Det är inte lätt att ge råd på om du ska släppa genom hans sjuka kommentarer eller inte, du måste ju läsa dem ändå. Jag tror dock du gör rätt, det innebär ju att du och Tobias känner stödet från oss läsare, för det verkar ju vara enormt, det hoppas jag att ni känner! ❤️

    Ni är starka tillsammans, hoppas det blir ett stopp och en lösning på eländet!

    Förresten…tack för tipset på loveforever, jag har flera av deras klänningar nu tack vare dig!

    Fortsätt njuta av tillvaron…och grattis till ert köp, låter härligt!

    • Åza Brennander 27 juli, 2018 on 12:00 Svara

      Karin, det är precis så som du skriver. Allt stöd och alla snälla och omtänksamma kommentarer jag får från er som följer mig här stärker mig något oerhört och tar udden av elakheterna. Att få så mycket kärlek från så många människor betyder tusen gånger mer än hatet från två och gör att jag klarar av att tycka synd om dem istället för att låta mig förgiftas av deras hat.

      KUUUUL att du hittat Love Forever. Ett av mina favoritmärken också såklart! TACK för kloka ord. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna