VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

De har kommit till FEL FEST och blogg

”När man är på fest så träffar man oftast glada och trevliga människor, men också en och annan Richard. Som tycker att ölen inte är kall nog, musiken är fel eller för hög. Och jag tycker alltid så synd om alla dessa små Richarder. Vad har gått fel, fick de aldrig nån kärlek av sina föräldrar. Richard, du har kommit på fel fest, jag menar till fel blogg. Här bryr vi oss inte om ölen är ljummen, bara stämningen är god. Och om du tror att Åza är den enda som haft problem med sin tonåring, då har du inga barn.” //Agneta20180721_175359Underbara, fantastiska, härliga bloggvänner som stöttar och peppar när Trollet och Tomten håller på som värst i kommentarsfälten. Ni är alla värda er vikt i guld och värmen ni sprider går rakt in i hjärtat ska ni veta när jag läser era kommentarer.

Just ovanstående fick mig att dra ordentligt på smilbanden i eländet för det är ju precis så som Agneta skriver. Dessa plågoandar är nog aldrig nöjda oavsett vad som händer och de är sannerligen inte välkomna på min fest eller blogg. Däremot jag tar mer än gärna en ljummen öl när sällskapet känns rätt! //Å


Kommentarer


  1. Susanne Erelt 21 juli, 2018 on 18:22 Svara

    Älskar att läsa din blogg fina Åza. Får ofta ett leende på läpparna. Men visa gånger undrar jag hur du orkar med alla motgångar ? Men du är en stark person och det ger mig styrka ska du veta ❤ tack för att du delar med dig av dit liv i både med och motgångar ? kramar i massor till dig ?

    • Åza Brennander 21 juli, 2018 on 18:26 Svara

      Åååå bästa Susanne. TACK för dina fina ord. Jag har ju förstått att inte heller du har haft/har det helt lätt av det du skrivit. Massor av kärlek och omtanke tillbaka till dig! KRAM Å

  2. Lars Karlsson. 21 juli, 2018 on 19:07 Svara

    Så härligt med alla dom som stöttar dig.
    Jag också men det har du ju märkt.
    Som ölälskare så vet jag att en del öl ska vara lite ljumna. Drack en sådran höromdagen. Lite märkligt namn på den.
    Bitter och kränkt.
    Den är väldigt god.
    Ha det nu extra gott.
    Kram L

    • Åza Brennander 21 juli, 2018 on 21:02 Svara

      Bitter och kränkt funkar på flaska. Godaste ölen är den med bästa vännen.Kram Å

  3. Karolina 21 juli, 2018 on 22:35 Svara

    Så bra skrivet! Tycker att den där Richard kan dra dit pepparn växer och låta oss som uppskattar din blogg få skriva positiva kommentarer i fred. Men håller med att det är sorgligt med människor som har så mycket hat inom sig. Ha en härlig resa.

    • Åza Brennander 22 juli, 2018 on 10:13 Svara

      Ja hat äter upp inifrån och är värst för den som känner det. Tack snälla du! Kram Å

  4. Richard 22 juli, 2018 on 17:08 Svara

    Haha, Agneta!

    Man kan nog inte ha mycket mer fel än i det Du skrev och uppenbarligen har du inte läst tidigare inlägg heller, eftersom inte 10-öringen ramlat ner än, eller är väl banden så nära att man inte har en häst hemma och inte ens vill öppna ögonen för man är rädd för sanningen…? Men jag skulle bli tacksam om någon vuxen som står Åsa nära vad som är rätt och fel eftersom hennes föräldrar uppenbarligen missade det. 🙁

    Svaren på dina funderingar, så du kan sova gott inatt.

    Jag har faktiskt en tonåring och en väldigt stark, bra och vi har en mycket nära relation och hittar på saker tillsammans.

    Det händer att jag dricker en öl eller två helst kalla men en och annan ljummen har nog också åkt ner kan jag lova.

    När vi kommer till musiken så har jag inga problem med vad som spelas eller i vilken nivå, så länge den följer dom föreskrifter och normer som finns.

    Det Jag däremot INTE har mycket över för, är när personer som tex Åsa från lilla Växjö, som beter sig som en wannabe och så gärna vill mingla bland alla fester med gratis mat och dricka och skriver om allt som festfixaren och företaget vill höra eftersom det är ett marknadsförings event och dessutom står företaget för notan till festen.

    Nu till själva poängen… Hur kan jag veta detta?
    1.För det första har jag aldrig varit på någon fest med Åsa. (Och hoppas jag slipper).
    2. Jag har nog fått och får fortfarande mer kärlek och omtanke av mina föräldrar än många andra, jag har dessutom fått lära mig något som Du verkar ha missat med Åsa och det är vad som är rätt och fel, även min mormor sa en gång till mig när jag var liten, ”att det är fult” att ljuga bara för att göra sig populär eller nå falska framgångar”.
    3. Det är något som ni verkligen verkar ha missat att tala om och förklara för Åsa för det kan faktiskt sluta så illa som en rättslig handling.och att folk börjar ifrågasätta hennes trovärdighet?
    4. Sen vill jag bara poängtera att jag har själv under 14-års tid, dag som natt, varit med att driva fem av dom populäraste nattklubbarna i Stockholm och delägare i en, samt att jag har hjälpt och konsulterat med ett flertal andra så jag har både jobbat 6 dagar och en par nätter i veckan, varit med på och arrangerat alla typer av dessa olika arrangemang från företagsfester till massor av kändis fester samt varit Inbjuden till fler fester än jag haft tid att gå på, ett flertal av Bindefelds fester samt dom flesta andra så kallade kändis festfixarnas tillställningar. Så just den typen så som Åsa beter sig, är inte något nytt som dykt upp från en stjärnklar himmel, såna parasiter och lögnare har funnits många år, hon tror hon sitter högt men har inte själv klarat av att räkna ut hur långt ner hon kan falla…?

    Men folk som blir för berusade och kommer med påhittade lögner står inte högt i kurs hos mig.

    ALLT VI HAR BETT OM ÄR ATT LÄMNA OSS I FRED OCH SÅ FÅR ALLT AVGÖRAS I RÄTTEN ISTÄLLET. OCH även ATT BARNET THEO HÅLLS UTANFÖR DETT FRÅN BÅDE BLOGG OCH ANNAT!

    Är det för mycket begärt, eller..?

    Det måste ju finnas annat att skriva om än oss… låt oss vara i fred så lämnar vi Åsa i fred, men fortsätter hon trakassera
    oss, så hoppa jag ni lämnar denna blogg och hittar någon annan att följa.
    Så erfaren och berest som Åsa är samt alla problem med sin egen son istället, vilket säkerligen skulle intressera alla dina tusentals följare mycket mer.

    Och Snälla lämna det barn som inte är hennes eget utanför denna blogg, detta gäller givetsvis även oss!!??

    Vänligen, Richard

    • Susan 26 juli, 2018 on 08:57 Svara

      Det börjar bli riktigt bra humor i de kommentarer o uppsatser som kommer från Rille. Dock inget nytt under solen, utan samma tugg dag ut o dag in, men det är lite det som gör det komiskt. Men tack som fan Rille för att du skänker mig så många skratt, o en hel del skämskuddar men framförallt för att du verkligen lägger ner oändliga timmar varje dag för att underhålla.
      Sen är det ju omtänksamt att du skriver så mycket för det genererar ju i klirr i kassan hos Åza. Fint ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna