VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag Ljuger och Trakasserar – Gränsen är passerad och Bollen är i rullning

”Richard”, här kommer det svar du har traktat efter…

Uppriktigt så undrar jag om du bara är en blåst kille som blivit fullständigt förd bakom ljuset eller om du är dum på riktigt?! Vet du inte Trollet du påstår dig leva med är åtalad för ofredande av både mig och Tobias? Att åklagaren har bedömt att bevisningen mot henne är så stark att målet ska upp i domstol för brott mot mig och Tobias. Att hon ”önskar oss all kärlek” är därmed liiite svårt att greppa…thought-2123971_1280Trollet skrev följande tidigare i veckan, i en kommentar som inte gick igenom eftersom jag blockat henne här: ”Jag har aldrig kontaktat dig. Aldrig ringt eller skrivit, kommenterat, Ingen gång alls. Jag har sett dig en gång, och du mig. Lev ditt liv som du vill.”

HERREGUD ”Richard”, tror du att Trollets trakasserier är något som jag, Tobias och åklagaren hittat på? Det krävs ju oerhört mycket bevisning för att åtal ska väckas. När du skriver ”ser med glädje fram emot de rättegångar som nu lär bli även mot dig” känner jag ändå ett liten strimma hopp i att du någonstans långt därinne förstår att det är hon som står åtalad, inte Tobias och jag.trolletttDu skriver att jag har ”torka på nyhetsflöde, att jag ljuger för att skapa intresse och att jag trakasserar er öppet i media” samt att jag ”gått över gränsen och att allt är anmält till Polisen”.

För det första har jag semester och det händer så himla mycket härliga och spännande saker i mitt privatliv att nyhetstorka är det sista jag lider utav. Att jag ljuger har ju både du och din käresta påstått under lång tid så det borde väl i så fall definitivt inte ha något nyhetsvärde eftersom ni skrivit det här tidigare? Märkligt också att ni anser att Jag trakasserar Er.. Det är ju Ni som kontaktar mig på olika sätt, inte jag som skriver till er. Så sent som igår bad du denna ”häxa och patetiska parasit” att ringa upp dig, du och Trollet skriver förskräckliga kommentarer här och för inte länge sedan ringde Du mig till mitt arbete och var mycket hotfull.20180717_111855Än en gång anklagar ni mig för att ha ”gått över gränsen” och ”satt bollen i rullning”? Vilken gräns och vilken boll? Menar du den ni passerade för länge sedan? Och på vilket sätt skulle jag ha passerat någon gräns eller satt en boll i rullning? Jag hörsammar ju bara din begäran om att våga lägga ut det du skriver och du skriver t o m att du ”verkligen ser fram emot nästa inlägg”?

Avslutar med att citera dig ”Låt rätten avgöra!”.. //Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson. 18 juli, 2018 on 21:44 Svara

  Bra Åsa.
  Kram L

  • Åza Brennander 18 juli, 2018 on 22:21 Svara

   ❤❤❤

 2. Malin 18 juli, 2018 on 23:27 Svara

  Mkt bra skrivet 👌🏻🤩där fick du till det! ❤️👊🏻

  • Åza Brennander 19 juli, 2018 on 11:15 Svara

   Tack Malin! Hoppas allt är bra med dig. Kram Å

  • Richard 19 juli, 2018 on 22:07 Svara

   Hahahaha

 3. Anne 19 juli, 2018 on 11:22 Svara

  Låt de hållas, du föder de nu. Sedan förstår jag att man blir arg, frustrerad o ledsen när något sådant här händer. Särskilt när det finns barn inblandade. Men jag tror att alla vet nu vad detta är för människor. Låt de hållas, blir bara mer för åklagaren att ta med i åtalet.
  Ibland mår man bättre av att bara låta det vara.
  Jag känner med er o framförallt m sonen som är den som är mest drabbad. Ni är de starka!
  Lycka till. Kram

  • Åza Brennander 19 juli, 2018 on 12:01 Svara

   Jag har testat både att hålla tyst och bemöta eftersom det inte är någon större skillnad hur jag än gör. Ibland rinner bara bägaren över och då känns de rätt att ge svar på tal. Men jag förstår hur du tänker och tackar för rådet. TACK för omtanken. Kram Åza

 4. Petra J 19 juli, 2018 on 12:41 Svara

  Så sjuka människor det finns! Önskar er lugn och ro från de här dårarna snart!!

  • Åza Brennander 19 juli, 2018 on 12:57 Svara

   Ja det är sannerligen helsjukt. TACK Petra. Kram Å

 5. Richard 19 juli, 2018 on 22:05 Svara

  Åsa din lilla wannabe från Växjö. Jag är ledsen att behöva göra dig besviken över att behöva berätta för dig att jag varken är ”en blåst kille” eller ”förd bakom något ljus, däremot förförd mycket kärleksfullt med en massa tända ljus, blommor och fantastisk mat av älskkingen Thérèse ,vilket kanske Du o miltär Tobbe borde pröva på så kanske det blir lite mer och bättre kärlek mellan er två och vill Du ha fler tips så är det bara att höra av dig eftersom Du och Tobbe inte verkar få till det riktigt eftersom ni inte ses så ofta, till skillnad från oss eftersom vi bor ju ju ihop och hinner med både det ena o andra, därav finns ingen tid att lägga ner på Er vilket inte heller interesserar oss det minsta för vi har fullt upp med varandra.Du är ju även anmäld för Grova brott, vilket du EJ förstår, förstår Du Nu?

  Jag tror även Du Åsa behöver börja sätta dig in mer i det juridiska då du inte verkar fatta att inget åtal är väckt, inget rättegångsdatum finns heller och det JAG verkligen ser fram emot är när det blir en rättegång mot DIG din lilla hycklare.

  Åsa svaret är JA, Jag både tror och vet att framför allt att DU Åsa är den ljuger och försöker driva på detta, men mig veterligen så kommer åklagaren ej att föra talan i detta, dessutom är det inte ens ett datum utsatt till förhandling, utan det hela handlar bara om att militär Tobbe stämt henne för att han inte kan släppa taget och glömma henne.HON som du kallar Troll fastän hon inte kontaktat er annat om SITT BARN!

  Och för din information Åsa så är det rättegången mot dig och dina trakasserier som Jag med glädje ser fram emot.

  Vänligen, Richard

  • Susan 19 juli, 2018 on 23:50 Svara

   Militär-Tobbe. Inte militär Tobbe. Intresserar. Inte interresserar. Inte stor bokstav mitt i en mening, Rille för fan! Drick inte mer nu o gå o lägg dig.

   • Åza Brennander 20 juli, 2018 on 00:02 Svara

    Som vän av rättstavning och ogillare av särskrivningar säger jag RÄTT på det Susan!! 👍😘

    • Susan 20 juli, 2018 on 08:24 Svara

     Haha ja inte är hen med i Mensa precis. Ha en fortsatt fin semester♥️

     • Åza Brennander 20 juli, 2018 on 09:45

      Nej det är ställt utom all tvivel. Detsamma önskar jag dig och tack för ditt stöd!❤

   • Richard 20 juli, 2018 on 08:37 Svara

    Kära läsare detta är särskilt riktat till ”Susann som brann” och ”lilla wannabe Åsa” en av Växjös största förebilder och personligheter, tydligen har det brunnit ordentligt hos den ena medans varenda häst måste ha skenat hos den andra…?

    Jag som personligen är vän av fakta och verklighets förankring verkar tydligen ha nått fram med mitt budskap ändå till Er, det var det som kändes viktigast.

    Själv förespråkar jag och stöder Sverige och speciellt Kungahuset till 100% och alla andra med dyslexi ska inte dom ha rätt att delta och kommentera. Vad kallas det om inte mobbning? Så nu mobbar ni dvs Sveriges Kungahus och alla vuxna och BARN som lider fruktansvärt av detta, så nu blir du Mobbar Åsa istället. Grattis! Ha en underbaaaar dag, och börja blogga om Ditt Barn istället, för det här är väl en blogg om FÖRÄLDRAR?

    Vänligen, Richard

 6. jeja 21 juli, 2018 on 16:24 Svara

  Puh …måtte det få ett slut ,,,sjuka idioter . Stå på er !!!!! Kram

  • Åza Brennander 21 juli, 2018 on 17:12 Svara

   Vi står på oss! Tack snälla du. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna