VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Segertröjan avgjorde och vi är gruppbäst i Fotbolls-VM

God morgon, är du fortfarande rusig efter segern i fotbolls VM igår? Vilken match! Vilket lag! Vilken revansch efter förlusten mot Tyskland!

Även jag som inte är överdrivet fotbollsintresserad åkte faktiskt hem från kontoret för att se andra halvlek och än en gång visade det sig att det inte finns någon anledning att sitta bänkad för att se en hel match när man kan välja att bara se det viktigaste, d v s det som avgör!

Faktum är att i samma minut som Sverige gjorde första målet mot Mexico drog jag på mig min oslagbara segertröja och slog ner ändalykten i tv-soffan. Jag lovar det är helt sant att det var precis så det gick till, vilket innebar att jag snabbt var på fötterna igen efter 1-0 målet mot Mexico.

Social media freak som man är ville jag såklart få till en riktig segerbild med segertröjan som med största sannolikhet avgjorde matchen. Den blev så där..
20180627_201221..att ta en segerbild när man får solen i ögonen och nyser samtidigt som man trycker på mobilkameraknappen blir inte så bra…

Men vad gör väl en dålig bild när vi blev bäst i gruppen och är vidare i åttondelsfinal i fotbolls VM?! //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna