VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fortsätter sura men bidrar i alla fall med något positivt – En rabattkod på True Me

Dagen har varit relativt konfliktfri. Jag har nämligen varit själv på kontoret eftersom svägerskan/kollegan är iväg och förlustar sig i Göteborg. Nu är det ju tack och lov inte henne jag har en pågående konflikt med och vi har väl ändå varit i kontakt ett tiotal gånger under dagen..

Nej just nu är det älsklingen som ligger lite pyrt till, särskilt som han anser att vi inte har någon konflikt eftersom vi i grund och botten älskar varandra…

Enligt mig kan man både älska varandra och ha en konflikt och tills den är löst tänker jag fortsätta vara lite lagom sur. Tobias däremot är glad som en lärka och pratar om roliga saker vi ska göra i sommar. Jag surar och tänker… hur kan han prata om roliga saker? Vi måste ju prata om dom tråkiga FÖRST! Kvinnor är från Venus, män är från Mars..
20180627_201252 Men en rolig sak jag gärna pratar om är rean som pågår för fullt i de flesta butiker!

Igår kikade jag förbi TrueMe på Storgatan för att säga hej till Anna Munkstierna som nyligen tagit över butiken. Tanken var att inte shoppa NÅGONTING men det är verkligen stört omöjligt att gå in i den butiken utan att ha med sig något ut. Att TrueMe dessutom har 50-70% rabatt på all rea gjorde ju inte saken sämre..

MEN jag hittade även ett par ljuvlig spets-shorts från Rosemunde till ordinarie pris. Därför förhandlade jag mig till 10% rabatt på det som inte är på rean för både dig och mig!20180627_201145Så om du kikar förbi True Me eller surfar in i webshopen får du fr o m nu 10% även på nyheter om du uppger koden ”åza” i kassan! Trevlig kväll! //Å20180627_201027


Kommentarer


  1. Monica 29 juni, 2018 on 10:23 Svara

    Känner igen det där, kvinnor från Venus och män från Mars! ? Hoppas det ordnar sig för dig! ( slutar kalla mig M för ser att det är någon annan som kommenterat med det hos andra bloggare ?)

    • Åza Brennander 29 juni, 2018 on 15:14 Svara

      Men hur kan vi bara vara så olika?! Du är lika varmt välkommen som Monica här. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna