VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Relationer är inte lätt men det finns Hopp

Jag vet att ni är många som saknar min Tim här inne och tro mig, jag saknar honom också fast IRL…

Jag blir verkligen rörd över mångas omtanke och goda råd sedan han flyttade till sin pappa på heltid och om jag har missat att svara på någons meddelande ber jag om ursäkt. Det beror inte på nonchalans, bara att jag inte riktigt hinner med allt jag vill göra.

Just nu har jag lite fnurror på tråden i mina relationer. Även Tobias och jag är nämligen riktigt oense om en grej som är viktig för oss båda. Relationer är inte lätt men så länge viljan finns att lösa dem finns det hopp!20180626_194622Hoppet just nu består i att:

✔ Tim hörde av sig igår för att bara kolla hur det viktiga (jag ännu inte får berätta om) gick OCH skickade t o m ett❤ OCH ett ”bra jobbat”.

✔ jag via omvägar hört att han vill ”ta ett snack” om vår konflikt framöver.

✔ han tackat ja till att vara med och fira morfars födelsedag.

✔ han hör av sig till Tobias om ditten och datten vilket jag tolkar som att han vill fortsätta finnas med i vår familjekonstellation.

Och när det gäller Tobias och mig ska jag alldeles strax boka tågbiljetter till honom och Theo för att vara säker på att även de kommer vara med och fira pappa Kents födelsedag.20180627_205411Så visst finns det hopp.. för både den ena och den andra relationen.. //Å


Kommentarer


 1. Susanne Erelt 27 juni, 2018 on 21:09 Svara

  Allt kommer att lösa sig för dig Åza tro mig.
  Jag har ju mina 2 små änglar (Elin 18 och Eliaz 17) hundra mil bort och det är tufft vill jag lova. För ett år sedan fick jag veta att dom inte trodde jag ville ha dem. Det gjorde ont i mamma hjärtat ska du veta.
  Hålder alla tummar och tår för dig och dina relationer och lycka till med hemligheten 😊😊 Kram ❤ ❤ ❤

  • Åza Brennander 27 juni, 2018 on 22:18 Svara

   Å vilken smärta du måste känt då Susanne! Hoppas det löser sig för dig också. Kram fina du❤

 2. Lars Karlsson. 27 juni, 2018 on 21:22 Svara

  Ja du Åka är ju lätt att säga att detta ordnar sig.
  Men i ditt fall gör det så.
  Känns lång väg och vem kan motstå dig.
  Sedan är det ju extra kul att det gick bra i går. Blir spännande att höra vad det var.
  Se nu till att Gotland flyter i fall att ja kommer dit så jag hittar dig och Fia där.
  Kram L

  • Åza Brennander 27 juni, 2018 on 22:20 Svara

   Det hoppas och tror jag också. Det får ta sin tid helt enkelt! Få kanske vi springer på varandra Lars! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna