VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemligheter, Hatkärlek och Hälsobesvär

Denna tisdag har sannerligen varit en annorlunda sådan (och ja det blev leoklänningen till slut)… Dock kan jag inte berätta än vad det är för omvälvande möte jag har haft idag MEN jag kan lova att du kommer vara en av de allra första jag berättar för här när allt är klart!20180626_201101 Efter en intensiv dag var det i alla fall grymt skönt att koppla av med en kvällspromenad tillsammans med Råttan i kvällssolen.

Stackarn, det är så synd om henne för hon far så himla dåligt av värmen och vill helst bara ligga still i skuggan så länge solen värmer. Det är därför vi alltid tar den riktigt långa rundan på morgonen eftersom det inte hunnit bli så varmt ute då. Det är inte lätt att vara plattnosad och faktum är att jag efter att ha levt med en ”frallas” alla vedermödor har svårt att tycka det är okej att avla på dessa mentalt alldeles underbara små individer med tanke på att så många utav dem har problem med hälsan. Men det är en annan historia..20180626_194636 Själv flåsar jag inte nämnvärt mycket utan njuter av sommaren, solen och värmen för fulla muggar!

Nu ska jag fortsätta kolla på en ny serie jag började kika på häromdagen. Handmaids tail… Har du sett den? Jag fick den på rekommendation av svägisen och har redan efter ett par avsnitt utvecklat någon form av hatkärlek till den. Trevlig kväll! //Å20180626_194648


Kommentarer


 1. Fia 27 juni, 2018 on 09:08 Svara

  Kul att du är fast i serien – men jag har då aldrig sett svansen på någon av dem!? 😉😆

  Här kommer en Q and A om det vi funderade på häromdagen:
  A handmaiden, handmaid or maidservant is a personal maid or female servant.Depending on culture or historical period, a handmaiden may be of slave status or may be simply an employee. However, the term handmaiden explicitly implies lowly status.

  • Åza Brennander 27 juni, 2018 on 10:39 Svara

   Hahaha, vad SJUKT! Jag har t o m gått runt och funderat på vad det är för tvist det där med SVANSEN!!! Nu fattar jag ju att det är tale är det ju såklart som ferrytale.. #Pucko

   • Fia 29 juni, 2018 on 20:47 Svara

    Färjesaga??? 🤔 Silja eller Stena? Det här blir ju bara konstigare och konstigare…. #puckoitis 😂😂😂

    • Åza Brennander 29 juni, 2018 on 20:51 Svara

     Blir sååå trött på mig själv (och autokorrekt)… #fairytale

 2. Lars Karlsson. 27 juni, 2018 on 15:42 Svara

  Men finns det andra program /serier när det är VM i fotboll. 😊
  Det är klart det kan ju ta slut i dag och då får man ju hålla på Danmark i stället.
  Ha det nu gott.
  Kram L

  • Åza Brennander 27 juni, 2018 on 16:25 Svara

   Det ena behöver ju inte förta det andra Lars ;-)…
   Kram Å

 3. Karin 27 juni, 2018 on 22:10 Svara

  Javisst är frallor dom mest charmiga hundar som finns . Men jag håller med dig om att det INTE är OK att ha så jobbigt i värmen . Vi fick låta våran somna in blott 5år gammal pga andningsproblem 😔 Det var faktiskt djurplågeri rent ut sagt . Så det känns ändå att vi gjorde rätt val men saknaden är enorm 🐾🐾❤️

  • Åza Brennander 27 juni, 2018 on 22:24 Svara

   Så förskräckligt att höra men tyvärr föga förvånande. Ja visst är de galet charmiga men det är som du skriver djurplågeri när de får så illa. Styrke Kramar till dig. /Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna