VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En Stor och Spännande dag

Idag är det både en stor och spännande dag. Jag är nämligen inbjuden till Residenset på middag av självaste landshövdingen!!

Jag är inbjuden i egenskap av vice ordförande i Företagarna Växjö (följ oss gärna på Facebook) när ”Årets Företagare i Kronobergs län” ska utses!
20170630_115255SJÄLVKLART håller vi tummar och tår för att vår kandidat, Björn Sundeby som vi för ett år sedan delade ut priset ”Årets Företagare Växjö”, till tar hem länstiteln och därmed direktkvalificerar sig till den stora finalen i stadshuset i höst!

Även igår var en spännande dag i Företagarnas värld. Den startade nämligen med ett kreativt och konstruktivt möte tillsammans med kommunchef, kommunalråd och näringslivskontoret.20180618_104550Sist men inte minst bjöds svägisen/kollegan och jag på lunch av vår hyresvärd. Möjligen toppar den inte inbjudan till dagens lunch med landshövdingen men laxen var god och sällskapet trevligt.

En toppentisdag önskar jag dig! //Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna