VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bara början på eländet – Idag väljer jag bilen

God morgon, idag väljer jag det säkra före det osäkra och tar bilen till Malmö med tanke på hur osmidigt det gick med tåget hem från Stockholm igår..20180612_075259Tågresan slutade nämligen inte bättre än den började då centralstationen utrymdes. Nej det var bara början på eländet.

I Norrköping blev vi nämligen stående en bra stund i väntan på Polisen som kom och hämtade någon som enligt konduktören ”inte skulle åka tåg idag”.

I Linköping blev vi stående igen men fick aldrig veta mer än att det hänt något som skulle larmas. Dessa incidenter sammantaget gjorde att anslutningståget i Alvesta missades med ett par minuter..20180611_230619Hade det inte varit för de ständigt hjälpande Päronen hade jag kanske fortfarande suttit i Alvesta och tjurat.

Det känns i alla fall helt rätt att välja bilen idag. //Å


Kommentarer


 1. Katarina 12 juni, 2018 on 10:36 Svara

  Asså, jag måste bara säga att dina föräldrar ser så härliga ut! Glada och bara allmänt mysiga, vilken tur du har! Jag saknar mina egna när jag ser er fina kontakt.
  Önskar dig och föräldrarna en härlig dag!

  • Åza Brennander 12 juni, 2018 on 17:46 Svara

   Ja en hiskelig tur har jag haft för de är minst lika mysiga och härliga som de ser ut. Kan tänka mig att saknaden är enorm. Kram och detsamma.❤

 2. Malin C 13 juni, 2018 on 22:41 Svara
  • Åza Brennander 13 juni, 2018 on 22:46 Svara

   Helt klart!! Tack för tipset. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna