VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag säger bara WOW och ber att få återkomma

Kom för en stund sedan hem från kongressen i Göteborg och hade hoppats på en mysig kväll tillsammans med tonåringen. Men Tim har jag inte sett röken utav och gör förmodligen inte förrän imorgon eftersom han bett att få sova över hos en kompis, med mitt tveksamma medgivande en fredagskväll…

Jag får helt enkelt sätta i mig havskräftorna i sällskap av mig själv och en Råtta som maniskt följer varje steg jag tar. Låter jag bitter? I så fall kan jag upplysa dig om att jag faktiskt är det.

Hade för övrigt tänkt skriva om kongressmiddagen och prisutdelningen som var igår men har inte landat riktigt än efter gårdagens antiklimax. Men det kommer.. senast imorgon bitti, det lovar jag dig.

Låt mig under tiden presentera en av mina största förebilder inom Företagarna. Hon figurerade på min blogg även igår eftersom hon alltid är en sådan glädjespridande färgbomb.

Cathrine Dellborg, ordförande för Företagarnas valberedning, som dels stod stod som värd för den vackraste och mest välorganiserade kongress man kan önska men också ansvarat för valberedningens arbete att jobba fram en ny superstyrelse för Företagarna.

Jag säger bara WOW på vår nya styrelse med Fabian Bengtsson (Sibakoncernen) som ordförande och Ida Backlund (Rapunzel), Tobias Lindfors (Pite Havsbad) för att nämna några av flera fantastiska styrelsemedlemmar! //Å20180525_14261820180525_14253420180525_14245220180525_204826


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna