VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Trolltider, Grubbel och Karma

Huvudet snurrar av tusen tankar och känslorna skiftar från oro, olust till lättnad och glädje. Igår nåddes jag  nämligen av ett besked som jag givit upp hoppet om för länge sedan efter alla avslag och nonchalans jag upplevt ifrån polis och myndigheter i mer än ett år!

MEN jag tror på karma och just nu faktiskt även på vårt rättsväsende som jag ju varit ordentligt kritisk till vid några tillfällen tidigare. Innan jag skriver mer om det hela, som såklart har med Trollet att göra, behöver jag dock landa ordentligt i allt som händer och under tiden njuter jag av kvällssolen och grubblar vidare. På återhörande inom kort. //Å  20180512_184341


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 13 maj, 2018 on 21:22 Svara

  Du ser verkligen fundersam ut.

  Kram L

  • Åza Brennander 14 maj, 2018 on 07:19 Svara

   ÄR fundersam.. Kram Å

 2. Carina S 15 maj, 2018 on 09:49 Svara

  Glad för ers kull att ni får någon slags upprättelse, men förstår att du är tudelad. Men som du skriver, viktigast att barnen känner sig trygga och mår bra, och det verkar han göra, då ni båda vuxna runt honom är kloka och vettiga. Barn är skapta för att överleva, på något förunderligt sätt, tack och lov :) Må så gott!
  P s, Vilken fin bild på dig :)

  • Åza Brennander 15 maj, 2018 on 17:26 Svara

   Ja det är tudelat. Så många olika aspekter i detta. Tack snälla. Kram Å

 3. Carina S 15 maj, 2018 on 09:49 Svara

  Bilden jag syftar på är den du har i profilen högst upp :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna