VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tänd Tomteblossen i Glassen när Benjamin levererar ikväll

När vi flög in för landning i eftermiddags sjönk faktiskt modet några minuter när piloten informerade oss om att det var molnigt över Stockholm. Men lagom tills att vi lämnade Arlanda fanns det inte en molntuss kvar på himmelen och Tobias skrattade gott när jag svor över att det tog för lång tid att få ner temperaturen i den stekheta bilen… 20180512_142008 Nu undrar du kanske hur vi tänkte när vi bokade hemresa mitt i helgen när vi kunde varit kvar på härliga Mallorca ett dygn till. Och det ska jag förklara för dig!

Svaret är nämligen oerhört enkelt. Det är ju final i Eurovision Song Contest IKVÄLL och eftersom jag inte vågade ta risken att missa finalen på svensk TV så flög vi hem till Tobias Terrass idag. För visst var det självklart att Benjamin skulle gå vidare till final?  Det kan väl inte finnas en människa i Europa och Australien som tvivlat på det?20180512_172510Vad tror DU om Sveriges chanser ikväll? Jag har sedan jag hörde ”Dance you off” första gången i Mello tippat en topp 10 placering men jag tror egentligen Benjamin kan placera oss bättre än så… Visste du att ”Dance you off” just nu är den tredje mest spelade  på Spotify och enligt en sammanställning av oddsen från 17 olika spelsajter blir det en sjätteplacering (minst).

Så jag hoppas att Åsa och Emilio får tända tomteblossen i glassen än en gång och jubla ännu högre än i torsdags när vi hejade fram Benjamin i kvalet.20180512_192902Nu håller vi tummar och tår för svenska folkets ”Benji” ikväll! På återhörande! //Mellonörden Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna