VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Padel Premiär och Tennisarm

God morgon!
När solen lyser med sin frånvaro får man roa sig med annat än att ligga stil i solstolen, vilket förstås är på gott och ont. Det goda är att jag ÄNTLIGEN fått tummen ur att testa padel!

Eftersom jag begåvats med typ NOLL bollsinne var mina förhoppningar inte särskilt stora och en god väns ord ”nu skojar du väl med mig Åza” när jag inte lyckades ta EN ENDA BOLL på tennislektionen i gymnasiet ekade i mitt huvud när jag greppade racketen..
20180505_113626MEN med en god vilja, lånade racketar (tack Marcus), en vinnarinstinkt av stål, en förstående pojkvän och en rutinerad instruktör (TACK Raffa) kan man komma långt.. Så långt att jag från att missa de första 30 bollarna, till att sula iväg de få jag tog rakt upp i luften eller på bilarna som stod parkerade utanför centercourten (eller vad det heter) faktiskt lyckades hålla igång spelet i flera minuter (två bör väl räknas som flera?)!20180505_113506Padel var verkligen hur kul som helst och inte ens när himlen öppnade sig gav jag upp trots att Tobias föreslog att vi skulle pausa lite under regnskurarna. Trots en smärta i armen, jag har redan drabbats av tennisarm enligt Raffa, så är jag fast på padel och kommer fortsätta bygga på min karriär även hemma i Sverige!
20180505_120534En god lunch på Mojo fick avrunda min padel premiär och jag spår en lång men ej så lysande framtid på ett padelcenter nära mig. 😉 //Å
20180505_125645


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna