VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Viktigast att få vara tillsammans – mot Mallorca

Är det något jag riktigt avskyr så är det tidiga morgnar så när alarmet tjöt 03.50 och Tobias drog lite försiktigt i mitt täcke var jag nära att ge honom en smocka rakt i fejset av ren självbevarelsedrift!20180504_044043I de lägena borde min partner lärt sig att backa lite och låta mig hitta balansen i livet men så långt har vi uppenbarligen inte kommit i vår relation.

Istället kvittrade han glatt ”ååå vad härligt att vi är på väg till MAAALLOOORCA!”  Varpå jag svarade ”det ska bli bättre väder här hemma”.

Nå väl, vi är på väg mot Arlanda. Balansen börjar infinna sig och som jag just hälsade till mina vänner på instastory, ”det viktigaste är att vi får vara tilksammans”.. /Å


Kommentarer


 1. Diana - "La madre" 4 maj, 2018 on 17:23 Svara

  ååå hahahah vad bitter man kan låta.. ”blir bättre väder här hemma..” hallååååå Det är Mallorca!! Spanien!! Sangria! Semester, kärlek, mys, sex och bad hahaha

 2. Lars Karlsson. 4 maj, 2018 on 21:04 Svara

  Hm i 28 år levde jag med mina barns mamma och hon var precis sådan på morgonen. Det var mycket sällan som vi var uppe samtidigt. Tur att man jobbade tvåskift på den tiden.
  Men jag vet att Tobias löser detta.
  Ha det nu gott.

  Kram L

  • Åza Brennander 6 maj, 2018 on 17:46 Svara

   Tvåskift kanske är lösningen… 😉 Kram Å

 3. Inger Stahl 5 maj, 2018 on 06:02 Svara

  Mallorca levererar alltid på ett eller annat sätt.
  Palma är min favoritstad nummer ett.
  Men förstår dig helt och hållet när det gäller vädret, jag blir på uruselt humör när vädret är inte till min belåtenhet när jag förväntar mig det.
  Håller också på att kollar väder på hemmaplan när jag reser, speciellt vår/ sommartid.
  Min sambo blir sååååå trött på mig och mitt väderbehov (dvs.☀️)
  Åker alltid till Greklands ö-värld på semester varje sommar, garanterad sol och inte en droppe regn. (Bara en och annan jordbävning?som vi tyvärr fick uppleva på ganska nära håll på ön leros.)
  Njut nu och försök tänk bort vädret! ?
  Kram från Inger.

  • Åza Brennander 6 maj, 2018 on 17:47 Svara

   Inte helt lätt att tänka bort vädret men idag har vi i alla fall fått lite sol. Dock långt ifrån lika varmt och fint som hemma.. Tack för omtanken. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna