VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Popup och Farväl

Nu sitter jag på planet på väg mot Stockholm. Imorgon har jag några möten i huvudstaden och på kvällen är det dags för säsongspremiär på Engelen.
20180502_130929I övermorgon väntar sydligare breddgrader för då drar Tobias och jag till Mallorca på kombinerad jobb- och semesterresa. Därför var jag helt enkelt tvungen att springa förbi Lilians Popup butik på Storgatan 15 (öppet 11-18 ons-fre samt 11-15 lö).

Jag har nämligen utvecklat ett beroende av Milooks underbara linnen och kände ett stort behov av att ha med mig många färger till Mallis. Så nu har jag både vita, svarta, korallfärgade, ljusrosa och en body i samma underbara material! Det gäller ju att passa på när erbjuds specialpriser😘.
20180502_130955Svägerskan/kollegan hade inte helt lätt att fota oss när dörrarna envisades med att slå igen. Men skam den som ger sig😘. Dock var hon urfin i paljettjeans från Love Forever, gummistövlar från Joules och en härlig hemskickad tröja i egen design!
20180502_131905På tal om svägerskan så är det möjligt att jag överskattat min egen betydelse för henne. Trodde nämligen hon skulle bli jätteglad över avskedspussen eftersom vi inte kommer ses på ett tag. Insåg att hon inte alls såg särskilt förtjust ut när jag laddade upp bilden ovan..

På återhörande! //Å20180502_160558


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna