VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grillpremiär och Kärlekslängtan

Äntligen måndag och inte vilken måndag som helst utan Valborgsmässoaftonsmåndag! Den största anledningen till min entusiasm är kanske inte just att det är Valborg utan handlar nog mer om att Tobias kikar förbi på en snabbvisit ikväll och det ska bli så mysigt. Vi är dessutom bjudna på stort skumpaparty så en riktigt härlig kväll och natt väntar!nordMen trots avsaknaden av Tobias igår hade Tim och jag en riktigt härlig kväll med grillpremiär!20180430_085245Faktum är att Tim är enormt duktig på att grilla och t o m verkar tycka att det är roligt (även om man möjligen kan tvivla på det när man ser hans breda leende på bilderna…). Bilden ovan fick mig för övrigt att inse att det är HÖG tid  att ta tag i rabatterna…20180430_085212  Perfekt grillyta och medium/raw. precis som vi båda vill ha det.20180430_085142Eftersom Tim är en köttätare av stora mått som ofta prioriterar bort grönsakerna har jag hittat en lösning för att boosta immunförsvaret…20180430_090011 …nämligen att han ska testa Mys grönsaksboost för att få i sig alla viktiga vitaminer som han så väl behöver! Vill du också testa får man för övrigt hela 20 % rabatt på med koden martens20 (gäller för övrigt på HELA sortimentet hos Skip Nutrition) som du hittar här. //Å


Kommentarer


 1. j 1 maj, 2018 on 10:02 Svara

  Hahaha, ”hans breda leende”. Exakt det ansiktsuttrycket går min 17åring också omkring med- hela tiden..
  Och han blir tvärarg på mig när jag envisas med att ringa, inte smsa, ååh, dagens ungdom som de sa förr, nu säger man det själv, hahaha!
  Btw: jag skrev till dig för ett tag sen och berömde dina vackra bilder, fina kläder ni hade och speciellt de knallrosa lårhöga stövlarna som din väninna hade på sig.
  Nu har jag införskaffat mig ett par-fast dom är svarta, men väldigt ”feminin” look, får nog öva ett par dar inomhus,så det ser naturligt ut när man går,hehe..
  Ni får ha en sista härlig ledig dag, veckan blir ju iofs kort som tur är, ha det gott!

  • Åza Brennander 1 maj, 2018 on 23:19 Svara

   Inte lätt att vara dem till lags! Kul att du hittade stövlar också. Kommer bli grymt snyggt med klänningen!! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna