VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag är i FINAL i Årets SUPERSTAR

Jag har fått ett mejl. Ett mejl som först fick mig stum, sedan förvånad och slutligen ÖVERLYCKLIG. Mailet började så här…

”Hej Åza!
Ett stort grattis till dig. Du har idag av juryn, bestående av Monica Lindstedt, Günther Mårder och Hugo Leichsenring, utsetts till en av finalisterna i Företagarnas pris ”Årets Förening” i kategorin Årets Superstar. Det är tre finalister i varje kategori. Vinnaren kommer att utses på kongressmiddagen den 24 maj i Göteborg…”Z-NoLogo-4 (1 of 3)Alltså PÅ RIKTIGT!! Hur gick det till? Jag visste att jag nominerats, stort tack för det Johnny, men att jag skulle gå till final i den stenhårda konkurrensen hade jag aldrig vågat DRÖMMA om!

Tillsammans med Superfantastiska Företagarkollegorna Angéla Ekman-Nätt (ordförande i Företagarna Umeå) och Rickard Lindqvist (ordförande i Företagarna Sunne) ska jag alltså stå i final i egenskap av vice ordförande för Företagarna Växjö på kongressen i maj!  Z-NoLogo-6 (1 of 10) Priset delas ut till en förtroendevald som ”är drivande i sin förening och är genom sitt sätt att arbeta en god förebild och ambassadör för andra förtroendevalda. Hen är kreativ, nytänkande och lyfter andra människor. En eldsjäl som är genuint engagerad.”

Jag kan inte nog uttrycka hur OERHÖRT glad, lycklig och hedrad jag är över att vara en av tre som är i final i en tävling som anordnas utav en av Sveriges viktigaste organisationer för entreprenörer. //ÅF├Âretagarna-Profil-1 (1 of 14)Ps. Företagarna företräder över 70 000 företagare och samhällsbärare och har 250 föreningar runt om i landet. Stöd gärna vårt viktiga arbete för att skapa ett bättre företagarklimat genom att bli medlem i vår organisation.

Foto: Cristian Brolin, Vindro


Kommentarer


 1. Lars Karlsson. 25 april, 2018 on 05:58 Svara

  Ett stort grattis. 🌷🌷🌷🌷🌷

  Kram L

  • Åza Brennander 25 april, 2018 on 07:23 Svara

   Ett stort TACK L! Kram Å

 2. Monica i Nacka 25 april, 2018 on 09:59 Svara

  Men grattis Åza va kul 👌🏽👌🏽👌🏽 Kram hoppas du tar första priset vilket jagctror du gör❤️

  Å vilka supersnygga bilder på dig helt underbara dags att uppdatera bloggen med dom kanske ❤️😘 kram M

  • Åza Brennander 25 april, 2018 on 13:28 Svara

   Å tack snälla men konkurrensen är stenhård så jag vågar knappt tänka tanken.. Japp, uppdatering är på G. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna