VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Operation helrenovering från topp till tå – Insidan

Något jag konstaterat är att det är betydligt lättare att fixa till utsidan än insidan. Och faktum är att jag tror att mycket av det som i alla fall jag nojjar över egentligen sitter mer på insidan än utsidan. Hänger du med på hur jag menar?20180410_150720Jag menar att när jag har ett soligt sinne, är nöjd med mig själv och vad jag presterar så bryr jag mig inte så mycket om ifall jag har en fläck på tröjan, om det är stökigt hemma eller upptäcker några nya grå hårstrån.

MEN när jag däremot är missnöjd med mig själv kan jag gå i taket över att jag har en röd prick på näsan eller att NÅGON inte plockat undan efter sig och låta det förstöra en halv dag.  20180410_145546Tillsammans med min livscoach Natalia Pšajd från Ravishing Life har jag konstaterat att ju viktigare jag tycker att det är att puffa med kuddarna i soffan och ha dem i perfekt symfoni (enligt mig) desto rörigare har jag det på insidan. Det är liksom mitt sätt att kompensera för det jag inte riktigt har koll på inuti..

Som du säkert förstår är det inte bara den yttre renoveringen som pågår och jag hade en ny omvälvande session med Natalia igår. 20180410_134753En som alltid urjobbig, men superärlig och på många sätt ändå härlig stund, eftersom vi oavsett allvaret alltid skrattar gott åt alla reflektioner och reaktioner (mellan tårar och frustration).

Kvällens tips om du inte behöver imponera på din livscoach men ändå vill bjuda på en liten lunch: Blanda två Rice Snack Pot (curry) med burkräkor och körsbärstomater. Klart på 5 minuter (vattenuppkoket exkluderat). 😉  På återhörande! //Å20180411_200952


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna