VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag har jobbat bort beroendet

För några veckor sedan skrev jag om nästäppa och hur svårt jag tyckt att det är att sluta med nässpray efter en rejäl förkylning. När jag sedan åkte på en dunderförkylning och låg helt däckad i flera dagar var jag rädd att trilla dit och bli beroende igen. Men denna gången klarade jag mig dock galant eftersom jag använde mig av Renässans nässprayer som man kan använda oavbrutet utan att bli beroende!

Har du också fastnat i ett osunt användande av avsvällande nässprayer vill jag verkligen tipsa dig om Renässans femstegsmetod för att bli av med ditt nässpraysberoende. Läs mer om metoden här.20180322_120959 När jag ändå är inne på att nässprayer måste jag också få dela med mig av vad Tina på Kronans Apotek berättade när jag senast fyllde på förrådet. Nämligen att Renässans även har spray som vårdar och att man minskar riskerna för att bli förkyld om man sprayar rent näsan med den innan man ska sova. Hur bra är inte det säg?!20180322_12064620180322_1208041 Nu hoppas jag sannerligen att det dröjer innan jag snörvlar och snorar igen men när det är dags vet i alla fall jag vilken nässpray jag kommer välja. Helt säkert är att det inte blir en av de beroendeframkallande och avsvällande som bara lindrar för stunden och gör det svårt att andas fritt på sikt. Trevlig kväll! //Å20180322_120855 I samarbete med Renässans


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna