VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med Pass och en bra Pappa kommer man långt

Ååå vilken lycka att vakna hemma i sin egen säng och veta att man har en Råtta som ivrigt väntar på morgonpromenaden!20180404_172158Resan hem igår gick faktiskt helt friktionsfritt (om man bortser från att NÅGON glömde frukostpåsen på hotellet och NÅGON annan hade glömt både skor och tandborstladdare om inte jag gjort en dubbelkoll innan vi satte oss i bilen)..20180404_172221På resan hem pratade vi om våra upplevelser och Theo, som sedan Tobias fick ensam vårdnad och kunde ansöka om pass för knappt ett år sedan, konstaterade nöjt att han på den korta tiden hunnit besöka fem länder på bara några månader. Spanien (Casares, Barcelona och Mallorca), England (Gibraltar), Finland (Åland), Andorra och en snabbis i Danmark igår. På Theos fråga om SmåLAND inte också borde räknas sa jag pass..20180404_155149Theos Danmarkspremiär bjöd SJÄLVKLART på en klassisk rød pølse i Köpenhamn innan Öresundståget tog oss tillbaka till Växjö i kvällssolen. ”Gott mä kov” sa Tim och Theo.. 😉20180404_180122 Nu väntar en dag på kontoret och jag ser mycket fram emot att träffa svägisen/kollegan som jag saknat massor i flera veckor eftersom vi åkt skidor omlott. Hörs snart igen! //Å


Kommentarer


  1. Fia 5 april, 2018 on 09:14 Svara

    Och jag som just lämnat Molly på dagis samtidigt som ett barn kräktes där och fått iväg en Elwin till skolan med två Alvedon pga halsont och huvudvärk – får se hur långvarig vår gemensamhet på kontoret blir…!

    • Åza Brennander 5 april, 2018 on 11:01 Svara

      UUUÄÄÄÄHH! Nej tack till Kräksjuka! Håller tummarna för att det inte blir något utav det.. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna