VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Värsta Påskafton i mannaminne

Kanske berodde det på ovädret igår och att vi alla är lite trötta i både knoppen och kroppen. Oavsett upplevde jag min VÄRSTA PÅSKAFTON EVER igår och allt började med något så litet och meningslöst som att någon råkade spruta ketchup över någon vid middagsbordet.

Vad som skulle blivit en härlig påskmiddag blev en kraschlandning utan dess like och häxan i Canillo liften illustrerar ganska väl känslan jag gick och lade mig med igår…20180330_125218Alla (utom ketchupmannen) blev typ osams med alla och så satte vi punkt för min värsta påskafton i mannaminne.20180401_093534MEN idag skiner solen från klarblå himmel och det är bara att konstatera att allt med största sannolikhet kommer bli betydligt bättre än igår, får vi verkligen hoppas i alla fall..

Glad Påsk! 😉


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna