VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så Klantigt och Pinsamt men det kunde varit värre

Dagen började ganska bra (om vi bortser ifrån att min rumskamrat hållit mig vaken för tredje natten på raken) men slutade i katastrof. Vilket i och för sig kanske kännetecknar en långfredag. I alla fall om man frågar Jesus och mitt resesällskap..

Men vi tar det från början. Jag har länge velat uppgradera min gamla skidhjälm till något fräckare och efter lite övertalning och löften om svarta backar idag fick jag med mig sonen till Esports Pirot, vad som sägs vara den bästa sportshopen i Canillo och den ENDA som säljer tävlingshjälmar ;-).20180330_110207Den gulliga tjejen tyckte nog att det kändes lite onödigt att en tant på 47 promt ville satsa på en tävlingshjälm (hon t o m sa att jag var finast i en ”vanlig” hjälm för halva priset). MEN eftersom Tim och jag tävlar i allt, från det att vi knäpper på oss pjäxorna tills vi stupar i säng, fanns det liksom inget alternativ för mig såklart..

Hur det sedan gick till när sonen lyckades förhandla sig till en likadan tävlingshjälm i utbyte mot födelsedagspresent är en annan historia..20180330_111134Hur som helst blev han hur cool som helst i sin nya hjälm och för att hamna i samma tävlingsklass som honom fick jag tydliga instruktioner om hur man bör posera på bild. Enligt den enväldiga domaren lyckades jag sådär med att fånga den coola, allvarliga looken..20180330_111233Efter lunch tog vi oss upp på vad vi tror är högsta toppen här i Andorra och om någon undrar är mannen på bilden Tobias som aldrig stuckit under stol med att han föredrar värme framför kyla..
20180330_150024 Så långt lekte livet och vi bestämde oss för att ta oss vidare till nästa skidsystem Tarter.20180330_150700Där hittade jag vad jag tror kommer bli veckans röda. En lång och underbar ravin som bjöd på lä för vinden trots den höga höjden.20180330_120649Som sagt, ALLT kändes toppen. Tills vi insåg att ALLA liftar TILLBAKA till vår by Canillo hade stängt för kvällen..20180330_170218Vad som skulle varit en nätt liten åktur på 20 minuter tillbaka till Canillo blev en omväg via kabinbanan i Tarter på ca 1.5 timme..20180330_171615MEN det kunde som sagt varit värre denna långfredag. Tim kläckte nämligen den lysande idén att ringa hotellet och be dem hitta oss.

Efter problem med liftkorten, stopp i ett handfat, parkeringsbekymmer, inställd och ombokad skidskola (inget av detta har med hotellet att göra kanske bör tilläggas men de har varit OERHÖRT hjälpsamma) så skickade de en minibuss i värsta rusningstrafiken till Tarter för att hämta upp sina vilsna gäster..20180330_172720Stort TACK bästa, BÄSTA personalen på Hotel Roc Meler i Canillo, Andorra.  20180330_173503 Som sagt det kunde varit värre.Vi är varken korsfästa, döda eller begravna och snart är det dags för en god middag med gänget. //Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson. 30 mars, 2018 on 19:54 Svara

  Det var ju inte så farligt för att vara Åsa som är iväg. Tobias verkar lyckas också.
  Men det händer ju saker.
  Härligt och fortsätt att njuta.
  Jo en sak till du var jättekol i den snygga hjälmen.

  Kram L

  • Åza Brennander 30 mars, 2018 on 21:42 Svara

   Jodå…han lyckas 9 av 10…;-)…Tack det ska vi och ska jag vara helt ärlig tycker jag nog lite detsamma. Kram Å

 2. j 31 mars, 2018 on 09:52 Svara

  Hahaha, tur att det slutade bra! Så hemskt det måste ha känts en stund, hua!
  det där med ”förhandlingar och söner känner jag starkt igen, plötsligt förvandlas dom till världens snällaste och använder en honungslen röst..
  Ha en fortsatt bra vistelse, utan värre strapatser, kram på er!
  p.s: ta med lite sol hem är du snäll.

  • Åza Brennander 31 mars, 2018 on 15:10 Svara

   Exakt!!! Och ja det kändes lite motigt en stund där…. kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna