VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Maqt & Miljoner – Njut av livet länge med Carl Jan Granqvist och Latifa Lindberg

Så var det ÄNTLIGEN dax igen för ett nytt poddavsnitt av Maqt & Miljoner.
Denna gången är det livsnjutaren, krögaren, vinkännaren och professorn i måltidskunskap Carl Jan Granqvist som gästar oss i studion tillsammans med Karolinska Universitetssjukhusets chefsdietist och författaren Latifa Lidberg.

Jag kan lova dig att det bjuds på massor av spännande diskussioner från allt vad vi ska göra i påsk, till hur man bör tänka när det kommer till mat och vad som gjorde Drottning Viktoria ”yster och glad” efter makens död!20180302_131828 bOm du vill höra oss prata om hur man skapar möjligheter för att kunna njuta av livet på bästa sätt, utan ångest och pekpinnar, hittar du vårt senaste avsnitt HÄR.

 Carl Jan bjuder på härlig kunskap om måltidens historia och förklarar varför han protesterar när vi pratar om mat istället för måltider i välfärdens Sverige..20180302_141758Dietisten och Professorn var inte alltid 100 % överens..
20180302_141753
Ett avsnitt där humor blandas med allvar, yta med djup och många intressanta diskussioner! Precis som Alexandra och jag vill ha det med andra ord!
20180302_131921 Lyssna här och prenumerera gärna på vår podd Maqt & Miljoner.
Nästa avsnitt släpps den 9 april. 
En toppenstart på veckan önskar vi dig! //Å20180302_143158Ps. I kväll utser vi vinnaren av matkassen från vår huvudsponsor Matkomfort. Bor du i Mälardalen har du fortfarande chansen att tävla på vår Facebooksida.


Kommentarer


  1. Anne 27 mars, 2018 on 11:52 Svara

    Hej, Åza!
    Det var ett mycket trevligt men framför allt roligt program. Carl Jan är för härlig, fick många härliga skratt. Gillar er podd jättemycket och längtar tills nästa kommer ut. Gillar roddar som pratar om viktiga,intressanta och givande saker.

    • Åza Brennander 27 mars, 2018 on 13:24 Svara

      Ja visst är Carl Jan helt underbar! TACK snälla. Du anar inte vad glad jag blir att du gillar vår podd och tycker den är intressant. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna