VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Konflikthantering och Meningslös Energi

Alltså jäklar vilken resa jag begett mig ut på! Då menar jag inte den stundande skidresan utan den känslomässiga resan jag befinner mig på! Den är verkligen galet tuff men så välbehövlig och livsnödvändig för mig. Och en resa jag tror att de flesta med lite självinsikt skulle behöva göra någon gång i livet.20180315_101700Varannan till var tredje vecka samtalar jag med min coach Natalia Pšajd och hon får mig verkligen att komma fram till de mest fantastiska och ibland skrämmande insikterna om mig själv (och min omgivning).

Denna gången pratade vi om något som är högaktuellt med en tonåring i huset, bråkiga ex och andra knasbollar, nämligen hur jag väljer att möta konflikter. För just så är det ju, att man alltid har ett eget val i hur man möter jobbiga situationer och personer.20180315_101835Jag fick ställa mig själv frågor som vad mina underliggande behov är att jag triggas i vissa situationer och utforska känslan i mig själv och vad det egentligen handlar om. För ofta är det ju så att ”triggningen” inte handlar om personen eller situationen utan något helt annat…

DEN insikten har faktiskt hjälpt mig oerhört mycket när jag tycker att någon behandlar mig illa, är elak eller baktalar mig. Att då tänka att det är DEN personens känslomässiga stadium det handlar om och inte om MIG som person har faktiskt gjort alla konflikter betydligt lättare att hantera och låta bli att ödsla meningslös energi på. 20180315_090906Någon som däremot ödslar massor av (enligt mig) meningslös energi är Råttan. MEN för henne tror jag inte den känns meningslös utan faktiskt alldeles himlahärlig och nödvändig för att hon ska må bra. Och då är det såklart helrätt för henne att vräka sig över coachen i soffan…20180315_092644Det viktigaste av allt och målet med min resa är att bli den för MIG människan JAG vill vara och jag är fullständigt övertygad om att Råttan är EXAKT den supersköna hund hon vill vara. //Å20180315_092720 Natalia Pšajd är inte bara coach på Ravishing Life, hon utbildar, föreläser samt jobbar även med mindfulness och erbjuder workshops för både privatpersoner och företag! Hennes hemsida hittar du här.


Kommentarer


  1. Sofia 21 mars, 2018 on 20:21 Svara

    Gullegullegulle säger Molly till Inez.

    • Åza Brennander 21 mars, 2018 on 20:36 Svara

      Molly Polly. Hon och Råttan är ganska lika till sättet när jag tänker efter..??

      • Sofia 22 mars, 2018 on 20:28 Svara

        ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna