VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Champagne, Grisfötter och en Feministhora

”Hej! När ska vi dricka champagne? Jag tar med en två flaskor om ni bestämmer dag/ eftermiddag. Hälsning från en törstig Anette”

Idag var dagen C (för Champagne) äntligen här när ”törstiga Anette” tittade förbi kontoret för en AW med sprattel och sushi! 😉20180316_192521 Nu är ju Anette långt ifrån bara törstig, hon är dessutom en duktig politiker (jobbar på att rekrytera henne till mitt parti), en samhällsengagerad kvinna, uppskattad kollega och en oerhört duktig skribent.

Anette har skrivit en hel del men det finns ett par inlägg som berört mig extra mycket. Det ena är om hennes senildementa pappa som mest av allt önskade sig grisfötter i julklapp, det andra är om feministhoran.20180316_192327 Du kan säkert ana att eftermiddagens AW bjöd på mer än bara bubbel och sushi. Med löftet till varandra om att allt som sades i eftermiddags stannade i rummet vände vi på stenar som behövde vändas, begravde ansiktet i händerna av både skratt och frustration samt smidde planer för att påverka framtiden i den riktning vi alla tre brinner för, nämligen den för kvinnors bästa! 20180316_192307Självklart var vi rörande överens om att bubbel är en av de mer ytliga sakerna som hör till kvinnans bästa men trots det hade svägisen/kollegan stora problem med att få upp korchen… Kolla in min instastory ikväll så förstår du.. 😉

TACK underbara, helt fantastiska och jättehemliga Anette för att du kom med bubbel till oss idag. Nu tar vi helg och ser fram emot nästa kreativa sprattelmöte i maj! //Å20180316_192247


Kommentarer


  1. Sofia 16 mars, 2018 on 20:35 Svara

    Jättehemliga Anette är bäst på så många plan! ❤

    • Åza Brennander 17 mars, 2018 on 19:21 Svara

      Instämmer på många plan! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna