Gomorron!!
Så roligt att så många hörde av sig igår och ville ha ”receptet” på salsiccia pastan jag bjöd Almerings på i fredags! Faktum är nämligen att det inte finns ett recept. Middagen var nämligen högst improviserad eftersom flera av de råvaror jag hade tänkt använda inte fanns att uppbringa på Östermalm.Jag kan lova dig att det inte bara var en gång Tobias tvingades lyssna på när jag muttrade ”jag skulle köpt med mig allt ifrån Växjö, i den här jäkla huvudstaden finns ju INGENTING..”
Hur eller hur så blev det ju bra ändå och om du vill testa behöver du följande:
Tagliatelle, färsk salsiccia, färska champinjoner, rödlök, cremé fraiche med tomat och basilika, svartpeppar och salt.
Gör så här: Snitta salsiccian och smula färsen. Strimla rödlök och dela champinjoner. Skiva stjälken och bryt små buketter från broccolin. Knaperstek bacon och salsicciafärsen var för sig. Fräs champinjoner och låt löken gå med ett par minuter i pannan. Koka pastan i saltat vatten. När det är ca en minut kvar tillsätter du broccolin. Häll av och blanda väl avrunnen pasta, broccoli med smaksatt cremé fraiche, salsiccia, bacon samt svamp och lökfräst. Salta och peppra. Servera med en god sallad och njuuuut! //Å
Här finns allt!
Vi tar ett glas så ska jag guida dig. Så att du hittar nästa gång
Kram/Nina?
Mer än nödvändigt och mycket uppskattat Nina!❤