VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Premiärnerver och Distansförhållandets för- och nackdelar

Har just lämnat mina älsklingar vid tågstationen. Det är väl en av baksidorna med att ha ett distansförhållande, att det blir så mycket tid man lägger på resandet till varandra. Tid och pengar för det är sannerligen inte billigt att pendla mellan Växjö och Stockholm på helgerna.

Men trots resandet och några smärre vulkanutbrott (korven lämnades dock ifred) denna helgen så är både jag och Tobias helt överens om att det goda med vårt distansförhållande uppväger det onda.20180224_141350Att ha större delen av veckorna för sig själv och kunna fokusera på bara sina egna saker är faktiskt oftast en fördel och tiden går ju så fort att man knappt hinner sakna varandra innan det är helg igen. Och när man då träffas igen känns allt speciellt och man anstränger sig lite extra för att göra tiden tillsammans lite extra härlig och mysig.20180224_200759Men nu var det egentligen inte vårt distansförhållande jag hade tänkt skriva om ikväll. Nej jag hade ju tänkt berätta att svägerskan och jag fick besök av Oscar och Filip från Smålandsposten i fredags och att det resulterade i ett fint reportage inför morgondagens premiär av podden Maqt & Miljoner i helgens upplaga.gasgMaqt & Miljoner är en podd där jag tillsammans med Alexandra Charles tar upp viktiga ämnen med kvinnorelaterade frågor i fokus. Vi kommer ha experter och välkända gäster som Carl Jan Granqvist, professor i matkonst, artisten Lill Lindfors, Carin Götblad, polischef, politikern Anna Maria Corazza Bildt och många, många fler.
ahh Inget är tabu och vi kommer diskutera allt ifrån PMS, inkontinens klimakteriebesvär och sexuell hälsa till forskning, jantelag, våld mot kvinnor och politik. Maqt & Miljoner är nämligen en podd om hälsa, visioner och engagemang för kvinnor och män som är nyfikna och vill veta mer.  20180224_201743 Om bara några timmar släpps första avsnittet på I LIKE RADIO som du hittar HÄR och att påstå att vi har premiärnerver är en klar underdrift.

Vill du lyssna till oss live imorgon när jag och Sofia tillsammans med Alexandra berättar om vår viktiga podd i Eftermiddag i P4 kan du ratta in 101,0 klockan 16.20 eller lyssna direkt via hemsidan här. På återhörande! //Åza

Maqt & Miljoner är ett ideellt samarbete mellan maqt.se och 1,6 Miljonerklubben


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna