VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En lösning på Problemet

Detta är ett viktigt inlägg som jag hoppas att du inte slutar läsa för att jag skriver det i samarbete med Renässans. För mig är det oerhört viktigt att jag bara tackar ja till samarbeten jag verkligen kan stå för och att det gäller produkter och tjänster jag själv testat och det jag ska dela med mig av idag är just en sådan produkt som har underlättat min vardag avsevärt!20180220_143804Jag liksom de flesta människor använder alltid nässpray när jag är förkyld och täppt i näsan. Du känner säkert igen känslan när man vaknar mitt i natten och det känns som om man har hela huvudet fullt med snor och bara kan andas genom munnen. Paniken när man famlar i mörkret efter nässprayen på nattduksbordet innan man slutligen befrias från sin plåga genom ett par puffar i vardera näsborre.

Men något som har varit mer regel än undantag efter mina förkylningar är att jag haft jättesvårt att sluta med nässprayen och har fortsatt puffa i näsborrarna betydligt längre än de 14 dagar som brukar ordineras som maxförbrukning. Inte för att jag har varit snorig utan för jag dragit på mig en nästäppa av nässprayen, vilket i sin tur gjort att jag har hamnat i en ond cirkel för ju mer jag har sprayat för att kunna andas obesvärat, ju värre har min nästäppa blivit. Och när jag väl dragit på mig den där ”onaturliga” nästäppan har det varit vansinnigt svårt att vänja sig av med den.20180220_143652MEN nu finns det en lösning på både problemet.. och snoret. Renässans har nämligen utvecklat nässprayer som är helt naturliga, vilket innebär att de är fria från skadliga avsvällande ämnen och konserveringsmedel, vilket är anledningen till att man kan använda Renässans oavbrutet utan att bli beroende av nässpray!

Utöver att du kan använda Renässans vid nästäppa och förkylning fungerar det också vid allergi, graviditet eller bihålebesvär och är ett skonsamt alternativ till personer som blivit beroende av nässpray.

Sist men inte minst kan du dessutom använda Renässans för att bli av med ditt beroende av traditionella avsvällande nässprayer genom att fasa ut din gamla, beroendeframkallande nässpray successivt! Renässans helt naturliga nässpray finns att köpa både med och utan mentol och du hittar dem där receptfira läkemedel säljs.  Läs mer om hur du går tillväga för att bli av med ditt beroende här och tro mig, jag vet att det funkar. Been there done that!20180221_115425

//Åza, fd nässpraysberoende

I samarbete med Renässans


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna