VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fjärilar i Magen

Det var ju lite hemligt vad jag skulle hitta på efter att My och jag lade vår podd MultiMammorna på is och även om vi hintade lite i sista avsnittet om att vi båda hade andra spännande projekt på gång så avslöjades ju inte mycket mer än så.

De 32 avsnitt vi spelade in för MultiMammorna var oerhört lärorika men både jag och My kände att vi ville fokusera mer på det vi verkligen brinner för. My startade Livsstilspodden med Sabina och för mig har en dröm verkligen gått i uppfyllelse i och med att jag nu startar Maqt & Miljoner tillsammans med en av mina stora förebilder Alexandra Charles!Maqt & Miljoner 2Nu kanske du tror att Maqt & Miljoner är en podd som kommer handla om makt och pengar och så är det inte alls även om vi såklart kommer beröra ämnen som handlar om makt på olika sätt och ekonomi – ur ett kvinnligt perspektiv!

Namnet Maqt & Miljoner syftar uteslutande till att det är ett ideellt samarbete mellan bloggportalen maqt.se (som jag driver tillsammans med svägerskan) och 1,6 Miljonerklubben, en kvinnohälsoorganisation som arbetar för kvinnors hälsa, vilken Alexandra grundade.received_10155354343293181Om bara FYRA dagar är det PREMIÄR och jag kan lugnt säga att fjärilarna i magen har vaknat till liv! Tankar som tänk om ingen vill lyssna, tänk om ingen tycker det vi pratar om är viktigt och bra, ja listan med tuffa tankar kan göras lång.

MEN oavsett så säger man ju friskt vågat, hälften vunnet och jag tror verkligen att det vi kommer ta upp i podden tillsammans med folkkära gäster är sådant som många tycker är både viktigt och bra och dessutom fick jag just ett sms från min underbara svägerska/partiska kollega som korr lyssnat första avsnittet;20180222_165600På I LIKE RADIO kan man läsa:

Igenkänning, allvar och humor med opinionsbildarna Alexandra Charles och Åza Brennander när de tillsammans med folkkära gäster och ledande experter slår hål på myter, delar med sig av kunskaper, erfarenheter och lusten till livet. Varmt välkommen att lära dig mer om allt ifrån PMS, klimakteriebesvär och sexuell hälsa till forskning, jantelag och politik. Maqt & Miljoner – En podd om Hälsa, Visioner och Engagemang för Kvinnor – och Män som är nyfikna och vill veta mer.

.. och jag hoppas att det väcker din nyfikenhet.

Om fyra dagar kör vi och premiär nerverna är inte helt enkla att hålla i schack trots svägerskans pepp och vetskapen om att vi gör något bra. Måndagen den 26 februari läggs världshistoriens första avsnitt av Maqt & Miljoner ut och jag hoppas innerligt att du vill lyssna.Maqt & Miljoner CiaAlla avsnitt och annat spännande kommer vi dela med oss av på vår Facebooksida Maqt & Miljoner och jag skulle bli OTROLIGT glad och tacksam om du ville gilla den. Sök på Maqt & Miljoner så hittar du oss eller klicka här så hamnar du där direkt och dela gärna vidare, om inte för min skull så för flera goda sakers skull. // Kram Å <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna