VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sexlust och Livskvalitet

För några veckor sedan berättade jag att mina hormoner driver med mig och att de stundtals kan få mig så ur balans att jag uppför mig riktigt illa mot min omgivning. Jag har väl i och för sig alltid haft temperament men att bli så där okontrollerat vansinnig på dem som står mig närmast tycker jag nog är ett nytt fenomen sedan något år tillbaka. Alltså ungefär när jag träffade Tobias (som väntat länge på att få träffa den harmoniska Åza)..

Men vet du vad?! Jag tror faktiskt att hon är tillbaka och förhoppningsvis för att stanna med hjälp av min nya kompis MenoMin!20180207_181852 Nu tänker du kanske att jag skriver gott om de här små kapslarna för att detta är ett samarbete men låt mig då förklara att jag aldrig hade tackat ja till att skriva detta inlägg om jag inte trott på produkten! DET är väldigt viktigt för mig att framhålla.

En studie som nyligen genomfördes med irländska kvinnor med klimakteriebesvär rapporterade följande resultat med två kapslar om dagen (samma dos som jag äter):
– 84% rapporterade en positiv effekt på deras klimakteriebesvär
– 77% av de kvinnor som led av kraftiga värmevallningar rapporterade en stor förändring redan efter 30 dagar
– Andelen kvinnor som rapporterat att de led av svåra eller väldigt svåra värmevallningar minskade från 44% till 10%
– 66% av kvinnorna som upplevde problem med minskad sexlust rapporterade en signifikant förbättring under studiens gång
– 82% av kvinnorna uppgav att deras livskvalitet förbättrats

Nu undrar du kanske varför jag har markerat vissa meningar i rosa ovan och det ska jag förklara för dig. Det som är skrivet i rosa har nämligen jag personligen upplevt sedan jag började med MenoMin! Det enda jag inte kan uttala mig om är vallningarna eftersom det inte är något jag lider utav (än..). Fantastiskt, efter att bara ha tagit kapslarna under 2.5 månad, eller hur?!20180208_115448mBesväras du av klimakteriebesvär som humörsvängningar, torra slemhinnor, låg sexualdrift, värmevallningar, svettningar, urinvägsinfektioner, viktuppgång, utmattning, sömnlöshet, minnesproblem, tunnare hår, sköra naglar och söker en naturlig lindring rekommenderar jag verkligen dig att testa MenoMin. Gör som jag och ge det en chans i tre månader. Jag tror nämligen inte du kommer ångra dig!

Här kan du läsa hur jag kände redan efter en månad och om du vill beställa får du just nu 100 kr rabatt med koden Aza100 på hemsidan som du hittar här.

I samarbete med Cleanmarine


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna