VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

INTE pigg som en Mört

Då var det dags för sjukstuga hemma på vår gata i stan också. Denna gången är det Tim som mår kass och fick stanna hemma i morse. Vanligtvis brukar jag diktatoriskt tvinga iväg honom till skolan med orden ”försök och funkar det inte går du hem”. Men i dag var det ingen tvekan om att han borde stanna hemma hos en annan tröttmössa…20180213_121204 Därför har jag just varit hemma och servat min sjukling med lite smarrig omelett fylld med dadlar och blåbär. Det superenkla och jättenyttiga receptet hittar du för övrigt HÄR20180213_121053När vi ändå är inne på mat bad sonen mig att efterlysa mört… En ganska udda efterlysning om du frågar mig. Mörten ska tydligen användas till angelfiske och är enligt Tim ganska svår att få tag i.

Så om du har fina kontakter inom mört branschen är du varmt välkommen att maila mig på azabrennander@outlook.com så förmedlar jag vidare kontakten till min alldeles egen, idag inte så pigga mört..20180213_121153På återhörande. Kram Å


Annons

Kommentarer


  1. j 13 februari, 2018 on 14:40 Svara

    kryapådighälsningar från mig till Tim!
    Råttan ser för rolig ut, ungefär som om hon försöker säga: men jag då? Tyck liite synd om mig också, typ med ett köttben eller nåt..

    • Åza Brennander 13 februari, 2018 on 15:29 Svara

      Hon ska alltid göra sig till och märkvärdig.. ;-). Han hälsar och tackar. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna