VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En dröm i Uppfyllelse

ÄNTLIGEN är det dags för mig att avslöja vad som tagit mycket av min tid i anspråk de senaste månaderna. Något som jag tycker är så vansinnigt roligt, härligt och spännande att jag får gåshud redan innan jag berättat det för dig. Men nu är det dags, så håll i dig…

Jag har nämligen skapat en ny och jätteviktig podd tillsammans med en av mina stora kvinnliga förebilder och därmed har en dröm gått i uppfyllelse!20180209_121020Det är mindre än ett år sedan jag träffade Alexandra Charles första gången i samband med att jag och svägerskan hade förmånen att få intervjua henne i Almedalen. Det sa klick direkt och när vi avslutat intervjun sa Alexandra ”tjejer, vi måste samarbeta framöver”..

Och på den vägen är det. Den 26 februari sänds världshistoriens första avsnitt av podcasten Maqt & Miljoner med mig och Alexandra på I LIKE RADIO!

Maqt & Miljoner är en podd om hälsa, engagemang och visioner för kvinnor – och män som är nyfikna och vill veta mer.20180209_113628Vårt syfte med podden är att sprida inspiration och kunskap i intressanta ämnen samt verka för att ändra attityder och öka kvinnors samhällsengagemang. Maqt & Miljoner vill att kvinnor ska ta plats och ställa krav!

Du som lyssnare kommer få följa oss när vi tillsammans med intressanta och folkkära gäster slår hål på myter, delar med oss av kunskaper, erfarenheter och lusten till livet.

Maqt & Miljoner är ett ideellt samarbete mellan 1.6 Miljonerklubben (som Alexandra grundade för 20 år sedan) och maqt.se (som svägerskan Sofia och jag grundade för tre år sedan) men för att täcka produktionskostnaden söker vi fler sponsorer. Eventuellt överskott går uteslutande till forskning och utveckling. Så har du något tips eller en peng du vill satsa på en god sak är du varmt välkommen att kontakta oss på maqtochmiljoner@outlook.com!
20180209_113946I fredags spelade vi in vår trailer och första avsnittet på MTG men innan vi hoppade in i studion hade vi planeringsmöte hemma hos Alexandra och maken Bengt.20180209_114001Bästa Bengt skickade med oss smörgåsar så att vi inte riskerade att bli hungriga i studion och det var en hiskelig tur kan jag lova för vi blev kvar i många timmar.20180209_11404120180209_134332 Om du undrar vems tummen till höger i bild tillhör är det Mattias som är vår fantastiska programchef på I LIKE RADIO.20180209_153544Mattias har jag ju jobbat med mycket tidigare i samband med att jag och My gjorde Multimammorna.

Även Elin känner du kanske igen? Elin är den som klipper våra avsnitt och just nu sliter hon sitt hår för att hitta den perfekta vinjettmusiken till Maqt & Miljoner.20180209_133529På vår Facebooksida Maqt & Miljoner kan du följa oss fram till premiären den 26 februari och självklart även därefter. Där kommer vi lägga ut aktuella händelser, information och självklart länkarna till alla våra spännande poddavsnitt. Du hittar den HÄR och vi blir såklart jätteglada om du vill gilla/följa oss och tipsa gärna dina vänner om sidan.

På återhörande inom kort! //Åza

Stort tack till vår sponsor Matkomfort som gör detta möjligt.


Annons

Kommentarer


 1. Monica i Nacka 12 februari, 2018 on 20:47 Svara

  Men va roligt STORT grattis :) kommer absolut att lyssna….
  Kan inte tänka mig, annat, än att ni blir ett kanonpar i podden…

  • Åza Brennander 12 februari, 2018 on 21:52 Svara

   Tack Monica! Det känns verkligen hur bra som helst! Kram Å

 2. jeja 12 februari, 2018 on 21:21 Svara

  Sååååå spännande ,,,väntat på din podd!! Lycka till =)

  • Åza Brennander 12 februari, 2018 on 21:53 Svara

   Ååå så glad jag blir. Tack Jeja❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna