VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förnuft, Känsla och Omelett

Igår var det dags för mig att ta nästa steg i min inre resa för att hitta tillbaka till mig själv. Eftersom min livscoach Natalia också befann sig i Växjö blev det ett besök hemma hos mig, vilket uppskattas särskilt mycket av Råttan som också deltager med stort intresse.
20180207_103606Hon är verkligen galet jobbig den där tjejen i samma ”frisyr”. Varje gång hon ställer en fråga är det som att hon har svaret men vägrar ge mig facit. Och jag får verkligen vända ut och in på mig själv för att slutligen hitta svaren långt där inne. Tufft som tusan men oerhört skönt och befriande när man knäcker koden!
20180207_102021Igår fick jag bl a  frågorna:

  • Hur jag blir mitt bästa jag utifrån där jag är i stunden?
  • Hur jag kan möta mörkret i mig på bästa sätt?
  • Vad jag kan göra för att vara nyfiken i varje stund?

Inte helt lätta saker att svara på men med Natalias hjälp och mitt 14-åriga jag lyckades jag till slut. Jag fick nämligen möta den tjuriga men härligt impulsiva, med känslorna utanpå, tonåringen jag en gång var och faktum är att hon hade en hel del att lära 46-åringen jag har blivit. Som att det är okej att gå mer på känsla och inte alltid försöka låta förnuftet styra. Så nu ska jag jobba på att få till en sprudlande cocktail av mig själv mitt emellan 14 och 46! 😉

Något annat jag också fick lära mig, men som inte hade med coachningen att göra, var hur gott det är att laga omelett med dadlar. Något Natalia äter i princip varje dag och du bara måste testa! 20180207_130253 Till en portion behöver du:
1 msk vatten
2 ägg
1 nypa flingsalt
3 urkärnade dadlar
1/2 tsk kokosfett
Gör så här: Finhacka dadlarna och blanda med uppvispade ägg, vatten och salt. Stek i kokosfett och vik ihop omeletten så den blir som en tjock pannkaka. Strössla eventuellt över lite kokosflingor innan servering. Njut!

 Efter min session med Natalia och den goda omeletten var jag härligt avslappnad och bestämde mig för att jobba hemifrån i pyjamasbyxorna hela dagen till Råttans förtjusning och tacksamhet!
20180207_092053
Natalia Pšajd är inte bara coach på Ravishing Life, hon utbildar, föreläser samt jobbar även med mindfulness och erbjuder workshops för både privatpersoner och företag! Hennes hemsida hittar du här. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna