VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Efterlysning

Just nu grubblas det en hel del på ett mysterium i vår lilla familj. Sonen fick nämligen en avi i brevlådan förra veckan och häromdagen hämtade vi ut ett paket på Kvantum.

Jag undrade såklart vad det var han beställt, det händer ju nämligen att det dimper ner ett och annat paket sedan han fick hand om barnbidraget, men han såg ut som ett frågetecken och bedyrade att han inte beställt något på jääääättelänge.20180201_190600Och jag kan väl inte göra annat än att lita på att det han säger är sant. Men mysteriet är VEM som skickat en högervevad (rätt enligt sonen) haspelrulle till honom? Perfekt till sommarfisket när abborrarna häckar i vassen (enligt sonen häckar de INTE i vassen). 20180201_190309Oerhört snällt och vänligt är det i alla fall och därför vill han såklart tacka sin välgörare. Så snälla, rara du som gjort Tim så glad, ge dig tillkänna så att han får möjlighet att tacka dig ordentligt! //Å20180201_191142


Kommentarer


  1. Monica 2 februari, 2018 on 03:00 Svara

    Hej!!! Är han inte med på FB i någon fiske grupper åliknande? Sportfiskana … Har sett att de haft tävlingar ibland … Han har kanske vunnit den därigenom.. Hoppas att fiskelyckan blir bra oavsett ..

    • Åza Brennander 2 februari, 2018 on 13:21 Svara

      Nej han är helt säker på att han inte har varit med i någon tävling faktiskt. Ja det får vi hoppas. Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna