VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Man ska Fan inte tro att Man är något

Man ska fan inte tro att man är något och än mindre tro att man är intressant, speciell eller märkvärdig!

Nej hujedamig, DU SKALL ICKE TRO ATT DU ÄR NÅGOT är kanske en dödssynd värre någon av de andra sju. I alla fall får jag känslan av att det är så ganska ofta, framförallt när det gäller hur vi kvinnor ser på oss själva.one (11 av 58)Jag hade hoppats att det skulle komma med åldern, att jag med den skulle känna att jag duger som jag är och glädjas mer över framgångarna än jag sörjer motgångarna.

Men icke sa nicke, det finns nog ingen på jorden som är bättre på att nedvärdera och döma mig än jag själv och det är ju för bedrövligt! Varför har jag så svårt att unna mig känslan av att vara lite märkvärdig och må bra av det? För alla är vi ju märkvärdiga, speciella och intressanta, fyllda till bredden med saker vi funderar på eller har upplevt.

Anledningen till att jag skriver om detta ikväll är att jag i morse frågade en supercool, färgstark, smart, intressant och inspirerande människa om hon skulle vilja börja blogga hos oss på maqt.se eftersom texterna hon lägger ut på Facebook ofta berör mig starkt.

Döm om min förvåning när HON svarade ”Jag älskar annars att skriva och skriver en del på fritiden. Men jag har alltid tänkt att jag inte är så märkvärdig, jag är ju inte kändis eller så..” HON den kvinnan som jag tycker är oerhört märkvärdig på ett fenomenalt sätt tvivlade på om hon skulle kunna blogga hos oss! Jag trodde inte att jag hörde rätt!one (57 av 58)Självklart var jag tvungen att dryfta detta med svägisen/kollegan idag. Eftersom hon är den utav oss som har mest kontakt med de bloggsugna tjejer och kvinnor som kontaktar oss sa hon att det är mer regel än undantag att en kontakt börjar med något självförminskande som:

– Vet inte om jag är tillräckligt intressant men jag har alltid gillat att skriva.. 
– Tror ni verkligen att någon vill läsa det jag skriver.. 
– Det är ju lätt att skriva på Facebook men för att han en blogg måste man kanske vara känd..

Alltså det är ju milt uttryckt SKRÄMMANDE hur bra vi är på att nedvärdera oss själva. Därför vill jag ikväll uppmana oss alla till att lova varandra att vara lite mer märkvärdiga, ta plats och inse att vi är både speciella och intressanta!

Jag är nämligen 100 % övertygad om att ALLA har massor att dela med sig utav historier, reflektioner eller specialområden som engagerar. Så kom igen nu tjejer, dela med er av allt intressant som ni går och klurar på, hylla och lär av varandra! one (18 av 58)Och om du likt min väninna bestämmer dig för att bli så märkvärdig att du har en egen blogg hjälper vi dig dessutom helt gratis med en egen bloggplats och att komma igång med ditt bloggande på maqt.se.

Där vill vi nämligen samla många, många, många fler underbart märkvärdiga kvinnor som vågar ta plats och vill dela med sig av sina funderingar och kunskaper till andra märkvärdiga kvinnor!

Kram Åza och Sofia

Foto: Linda Brolin,Vindro


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 31 januari, 2018 on 20:45 Svara

  .Oj f_n.

  Ser ju lite konstigt ut men varför är det så ?
  Måste vara något bakåt i tiden som påverkar.
  Så ska de inte vara.
  Stå på er tjejer. Kom fram och skriv.
  Höj rösten och tala ut.
  Jag väntar.

  Kram till er två i något gult. L

  • Åza Brennander 31 januari, 2018 on 23:48 Svara

   Jajjemän här ska stås på!!! Kram tillbaka Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna