VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag behöver Terapi och Hänförande Coaching

För drygt ett år sedan började jag gå och prata med någon. Jag kallade det för terapi men egentligen tror jag det kallas coaching. Fram till dess hade jag nog mest fnyst på näsan och tyckt att det var ganska tramsigt att behöva en terapeut eller coach eftersom jag menade att prata gör man väl tillräckligt med dem som står en närmst ändå. Dessutom var jag faktiskt ganska trött på frasen ”vi måste prata”..

MEN för drygt ett år sedan tog mitt liv en ny vändning och jag insåg hur fel jag haft. Nu är jag nämligen helt övertygad om att de allra flesta, oavsett ur många nära man har som gärna lyssnar, förmodligen skulle behöva lite coaching i livet till och från. IMG_20180118_120728_379Därför är jag galet glad över att välrenommerade Natalia Pšajd från Ravishing Life just idag tackade ja till att hjälpa mig få kontroll över hjärnspökena och coacha mig för att nå min fulla potential som mig själv under våren. Jag har nämligen bestämt mig för att 2018 ska bli MITT år. På ALLA plan.

Någon som kanske inte känner sig särskilt ravishing (Wictionary: extremt vacker; förtjusande, hänförande, bedårande) är stackars Råttan efter sin fjärde ögonoperation och kastrering i måndags. 20180117_102205 MEN idag orkade hon vara med mig på både styrelsemöte i ottan och på kontoret hela dagen.

Gissa om hon tyckte det var galet skönt att få slippa kragen en stund efter att ha blivit insmugglad på World Trade Center, där alla inte är lika hundvänliga som kontorsinnehavaren. 😉20180117_091426 Trevlig kväll mina ravishing vänner! //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna