VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite Ledsamt men med Framtidstro

Det känns faktiskt lite ledsamt att skriva detta inlägget. Och då beror det inte på att det bl a handlar om traumatiska julminnen, pressen man kan känna över att skapa den perfekta julen, bjuda på den godaste julmaten, hitta den bästa julklappen och att fira jul utan sina nära och kära..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nej, det handlar om att vi idag släppt säsongens sista avsnitt av MultiMammorna och stolt kan blicka tillbaka på hela 32 poddavsnitt. Med facit i hand känns det ganska otroligt att vi har haft så mycket att prata om och så många spännande gäster.

I skrivande stund har vi inte bestämt om det blir några nya inspelningar nästa år men det vi kan berätta redan nu är att både My och jag kommer tillbaka på I LIKE RADIO i andra skepnader, så håll utkik.. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sista avsnittet önskar vi God Jul, pratar om våra minnen, traditioner eller avsaknaden utav dem och delar med oss av råd till andra varannan vecka-föräldrar om hur man kan hantera de barnfria jularna. Dessutom gläds vi åt att båda kommer få fira jul tillsammans med våra kärlekar, Tobias och Jonas i år.

Sista avsnittet ”Såklart Tomten finns” hittar du HÄR.

Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna