VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bonusbarn och Omställning

Det är samma visa varje gång jag lämnar dem vid tåget eller flyget. När de slår igen bildörren tänker jag att det ska bli skönt med lite lugn och ro några dagar.

För Gudarna ska veta att det är en omställning som heter duga att skriva önskelistor, posta brev till Tomten, kolla på Harry Potter istället för Så mycket bättre, stoppa om, prata tyst, läsa högt, torka bort godis och choklad från möbler, kuddar och kläder, dammsuga flera gånger om dagen, torka bort tandborst-stänk från golv och väggar samt acceptera att det är grejer typ överallt men att mobilladdaren alltid är försvunnen…

När det sedan några timmar senare plingar till i mobilen och det dyker upp en bild som denna….25508618_10155981086117090_1671738318_o..då saknar jag dem så det värker i bröstet och börjar redan räkna ner dagarna till dan före dan före dopparedan när vi ses igen.

Inser dessutom att resterna från igår inte är i närheten av att smaka lika gott i ensamhet som i sällskap igår…20171216_201547Slutligen vill jag påminna om att Palina t o m midnatt erbjuder 20% på all hudvård med koden Åza20 (kan inte kombineras med andra erbjudanden) så skynda att fynda!

Trevlig kväll. Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna