VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi kallar oss Influencers

I veckans avsnitt av MultiMammorna har vi bjudit in en riktig superhunk. En ganska udda hunk för trots att han är både modell, musiker, skitsnygg  och har mer än 100 000 följare på instagram är Johan Larsson en oerhört ödmjuk, mysig och jordnära skånepåg.Johan 2dh My och jag pratar med Johan om hur det är att ha influencer som yrke samt för-, nackdelar och oskrivna regler. Vi får också många tips på hur man lyckas i sociala medier och vad man bör tänka på.

I ”Veckans pojkvän” avslöjar My en sida hon försöker acceptera hos sin Jonas och jag berättar om när Tobias gjorde något jag med största sannolikhet inte skulle ha gjort för honom. Johan delar med sig av hur det gick till när han träffade sin John.

Veckans avsnitt ”Vi kallar oss influencers” hittar du HÄR. Kram Å Johan 3

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna