VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tomte Trauma och Flexibilitet på gamla dar

Jag ÄLSKAR Advent och har ägnat hela helgen åt att pynta, piffa och puffa i mitt hem så att allt är på sin plats och precis som det brukar varje Advent när sonen kommer hem. Därför vände han smått upp och ner på min adventsbubbla när han meddelade att han inte kommer till oss förrän imorgon. Jag menar man kan ju bara tända första ljuset i Advent EN gång och det är ju idag!20171202_120530Nå väl, även om jag håller EXTREMT hårt på traditionerna är det ju inte mycket annat att göra än att (o)gilla läget och förhoppningsvis få till en myskväll med Tim första måndagen i Advent istället för första söndagen. Och med det sagt konstateras att jag gått och blivit flexibel på äldre dar..

MEN inte mer flexibel än att jag SJÄLVKLART avkrävde min ömma moder ett obligatoriskt ”datumjuleljus” eftersom jag ju alltid fått ett sådant.. Ungefär som att jag fortfarande tror på Tomten och konsekvent vägrar att öppna en enda julklapp om inte den riktiga Tomten delar ut klapparna. Ett år klädde nämligen min far ut sig till Tomte och tackade för varje julklapp som var till pappa. DET är ett trauma jag aldrig glömmer!20171203_194031Nu ÄR i alla fall det första ljuset i Advent tänt och det känns faktiskt helt okay trots allt. En fin första Advent önskar jag dig. //Å
20171203_19380020171203_194247


Kommentarer


 1. Monica i Nacka 3 december, 2017 on 20:52 Svara

  😉 vilken trauma , hoppas du klarade av kvällen och sover gott inatt :) och inte ligger och vrider dig pga detta… Sen blev jag lite nyfiken på den staken du har i fönstret ,ser ut som en lampa är tänd? Vart hittar man en sån?

  • Åza Brennander 3 december, 2017 on 21:34 Svara

   Högst osäkert om det blir någon sömn inatt Monica… 😜. Helt riktigt är det ett ljus tänt ikväll och separata strömbrytare så man tänder ett ljus varje vecka. Köpt från Watt & Veke förra året. http://www.wattveke.se

   • Monica i Nacka 3 december, 2017 on 21:53 Svara

    TACK ANADE NÄSTAN ATT DET VAR W&W , kan försöka leta runt och se om jag hittar en 😉
    Ps glömde skriva bra podd kul att Annika var där 😉

    • Åza Brennander 3 december, 2017 on 23:06 Svara

     Ååå vad roligt att du gillade den! Hon är grym! Hoppas du hittar en. Maila dem annars vettja! Kram💙

 2. Fia 3 december, 2017 on 21:15 Svara

  Ujuj vad du har pyntat! 😀 Både tomtar och kulor. Ser ju jättemysigt ut. 😊

  Jag och min snoriga näsa har precis orkat med att få upp ett par stjärnor och stakar idag och sjungit en trudelutt om Rudolf.. han med den röda mulen. 😳🦌🔴😆🤡

  Kram

  • Åza Brennander 3 december, 2017 on 21:28 Svara

   Då skulle du se hela huset Fia. I år är det all in som gäller! Imorgon sjunger vi om dig, förlåt Rudolf tillsammans. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna